Etusivu » Yhdistyksen asiamies vaihtuu

Yhdistyksen asiamies vaihtuu

elo 5, 2014 | Yleinen

SFJ:n ja sen edeltajän SJL:n freelancer-osaston asiamiehenä pitkään kunniakkaasti toiminut Anna Kähkönen siirtyi elokuun alussa uuteen työhön. Hän on nyt Kuvittajat ry:n vs. toiminnanjohtaja. SFJ kiittää sydämellisesti Annaa monen vuoden hienosta työstä.

Nyt yhdistyksellä on edessä uuden asiamiehen valinta. Hallitus kokoontuu syyskuun alussa ja päättää uuden asiamiehen hakuaikataulusta. Hallitus päättää samalla siitä, moneksiko viikkotyöpäiväksi uutta asiamiestä etsitään. Tässä oleellista on jäsenmaksutulomme kehitys.

Koska SFJ on nyt jonkin aikaa ilman asiamiestä, yhdistyksen luottamushenkilöt tekevät parhaansa kyetäkseen takaamaan totutut jäsenpalvelut. Vastaamme sähköposteihin kykymme mukaan, mutta se tuskin käy nyt yhtä rivakasti kuin aiemmin. Toivomme jäseniltä ymmärrystä ja pitkämielisyyttä.

Edunvalvonta- ja jäsenasioissa toivomme jäsentemme olevan suoraan yhteydessä Journalistiliittoon. Yhteystiedot ovat liiton sivuilla. Linkki niille löytyy näidenkin sivujen linkkilistalta.

Anna Kähkönen jatkaa Jokes-säätiön asiamiehenä. Jokesiin ja sen apurahoihin liittyvissä asioissa voitte olla häneen yhteydessä säätiön verkkosivuilta löytyvään sähköpostiin ja puhelinnumeroon. www.jokes-saatio.fi

 

 

 

Arkisto

Pin It on Pinterest