Etusivu » Vuosikokouksessa vaalikimara

Vuosikokouksessa vaalikimara

mennessä | helmi 14, 2018 | Yleinen | 0 Kommenttia

SFJ:n vuosikokous järjestetään lauantaina 7. huhtikuuta Villa Kivessä, Töölönlahden rannalla Helsingissä. Vuosikokouksessa valitaan yhdistykselle puheenjohtaja ja hallitukseen viisi varsinaista sekä kaksi varajäsentä. SFJ:n puheenjohtajana kaksi kautta toiminut lehtikuvaaja Hanna-Kaisa Hämäläinen on ilmoittanut, ettei hän enää ryhdy ehdolle puheenjohtajaksi, joten yhdistykselle valitaan tässä kokouksessa uusi puheenjohtaja.

Lisäksi valitsemme seitsemän freelancereita edustavaa valtuutettua Journalistiliiton ylimpään päätöksentekoelimeen, valtuustoon. Heille valitaan myös henkilökohtaiset varavaltuutetut ja tämän lisäksi valitaan seitsemän yleisvaravaltuutettua. Valtuutettujen kausi kestää neljä vuotta ja he ovat mukana valitsemassa syysvaltuustossa 2018 Journalistiliiton hallitusta ja puheenjohtajaa vuosiksi 2019-2023. Nyt olisi siis luottamustehtäviä tarjolla. Kokouksen yhteydessä vietämme kevätjuhlaa. Syömme ja nautimme virvokkeita, tanssimme ja tapaamme kollegoita. Luvassa yllätysohjelmaa.

Pitkämatkalaisten matkakuluja korvataan tositteita vastaan. Matkoja maksetaan yli 20 euron osalta 130 euroon saakka. Muistathan ilmoittautua ruokailua ja juhlaa varten.

Päivitetty 21.2.2018 kello 17.30.

Arkisto

Pin It on Pinterest