Etusivu » Villa Kivessä valitaan yhdistykselle hallitus ja keskustellaan palkkioista

Villa Kivessä valitaan yhdistykselle hallitus ja keskustellaan palkkioista

mennessä | maalis 30, 2017 | Yleinen | 0 Kommenttia

SFJ:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään lauantaina 8. huhtikuuta kello 15 alkaen Villa Kivessä, Töölönlahdenrannassa Helsingissä. Ennen kokousta pidetään pikatreffit. Tule tutustumaan kollegoihin ja pitämään hissipuheesi jo kello 14 alkaen.

Kokouksen jälkeen on vuorossa paneelikeskustelu rahasta, siis freelancereiden palkkioista ja ansioista. Mukaan keskusteluun ovat suostuneet toimituspäällikkö Heidi Kalmari Kotivinkistä, kuvapäällikkö Markku Niskanen Sanomista sekä vapaat journalistit Kaarina Hazard ja Irene Pakkanen. Paneelin vetää SFJ:n varapuheenjohtaja Noora Vaarala.
Heti paneelin jälkeen kuulemme Mediakunnan kuulumisia: miten tammikuussa perustettu liiton oma työosuuskunta on lähtenyt käyntiin? Toiminnanjohtaja Maiju Mitrunen on paikalla infon jälkeenkin ja häneltä voi kysyä tarkemmin osuuskunnan toiminnasta. Tarjolla on kylmä buffet kello 19.30 alkaen ja ruokajuomaa. DJ Ruskea Joulu soittaa levyjä. Tervetuloa tanssimaan ja juttelemaan freelance-kollegoiden kanssa. Tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumista. Muutama mahtuu vielä joukkoon.

Arkisto

Pin It on Pinterest