Etusivu » Videokuvaamisen, äänittämisen ja leikkaamisen alkeiskurssi 27.10.

Videokuvaamisen, äänittämisen ja leikkaamisen alkeiskurssi 27.10.

mennessä | syys 30, 2015 | Yleinen | 0 Kommenttia

SFJ järjestää jäsenilleen intensiivisen alkeiskurssin videoista tiistaina 27.10.2015.

Lähes jokaisella kameralla voi nykyään tallentaa videota, varsinkin järjestelmäkameroissa on edistyneet videokuvausominaisuudet. Tämän alkeiskurssin tavoitteena on antaa perusteet videokuvauksesta, äänityksestä ja editoinnista. Kurssi sopii kenelle tahansa, joka kaipaa näiden taitojen perusteita.

Huom! Tällä kurssilla kyse vain alkeista. Edistyneimmille luvassa kurssi myöhemmin.

Yhden päivän mittaisella kurssilla käymme läpi kameran hallintaa videokuvauksen näkökulmasta ja tutustumme, millä tavoilla puhetta voi tallentaa. Teemme päivän aikana nopean harjoitustehtävän, jossa kuvataan ja äänitetään lyhyt haastattelu sekä siihen kuvituskuvaa. Myöhemmin tämä kuvattu materiaali editoidaan valmiiksi Premiere Elements -ohjelmalla.

Vaatimuksena kurssille on oma kamera, jossa videokuvausmahdollisuus. Äänitallennin tai ulkoinen mikki kameraan, jos sellainen löytyy. Tietokone, johon asennettuna etukäteen Adobe Premiere Elements, 30 päivän ilmaisversion voi ladata Adoben sivuilta.

Kurssi järjestetään Helsingissä tiistaina 27.10 klo 10–18.

Paikka: Pullmanin kabinetti, (ex Pressiklubi), Rautatieasema, Helsinki

Kurssin vetäjänä toimii medianomi AMK Janne Heinonen.

Työpajaan otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä maksimissaan 20 osallistujaa. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: yhdistys@freet.fi

Työpajan omavastuuhinta SFJ:n jäsenille 25 € (sisältää kahvit sämpylän kera, mutta ei ruokailua). Jokainen osallistuja vastaa omista matka- ja majoituskuluistaan.

Peruutusehto: Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi to 15.10.2015 jälkeen, emmekä saa tilallesi ketään, joudut ilman lääkärintodistusta maksamaan osallistumisesi.

Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Pin It on Pinterest