Etusivu » Vastaa palkkiokyselyyn

Vastaa palkkiokyselyyn

marras 22, 2018 | Yleinen

SFJ:n uusi palkkiokysely on nyt avattu. Kyselyyn voi syöttää jatkossa palkkiot sitä mukaa, kun lähettää laskuja asiakkaalleen.

Palkkiokyselyssä kysytään muutaman tyypillisen juttukeikan, kuvauskeikan tai käännös- ja kirjaprojektin palkkiota eri asiakkailla. Kyselyn taustalla laskuri laskee ilmoituksia yhteen ja tuloksena saamme esimerkiksi Avussa tai Annassa julkaistun kahden aukeaman henkilöjutun keskihinnan, sekä pienimmän ja suurimman tästä juttutyypistä maksetun palkkion. Koska maailma on erilaisia juttutyyppejä, pituuksia ja variaatioita täynnä, kaikki variaatiot eivät tietysti löydy kyselystä. Tavoitteena on saada vertailukelpoista aineistoa palkkioiden tasosta ja kehityksestä muutamassa juttutyypissä.

Jotta pääset katsomaan palkkiotietoja, sinun on ensin syötettävä yksi oma palkkiotieto. Voit toki myös syöttää useampia, jotta saamme mahdollisimman paljon tietoa.  Voit syöttää sähköpostiosoitteesi, jolloin ohjelma lähettää sinulle paluupostissa koodin, jolla pääsee katsomaan palkkiotilastoja. Sähköpostiosoitteita ei liitetä vastauksiin ja ne kerätään vain linkin lähettämistä varten. Jos et halua syöttää sähköpostiasi, voit myös pyytää koodin SFJ:n toimistolta.

Tässä alkuvaiheessa tilastoja ei vielä näytetä. Keräämme vastauksia, ja palkkiotietoja pääsee katsomaan 11. joulukuuta alkaen.

Aiemmin SFJ on tehnyt jäsenilleen palkkiokyselyn kahden vuoden välein. Erilaisten kyselyiden sijaan uusi palkkiokyselymme erittelee palkkioiden kehitystä myös vuositasolla, eikä erillisiä kyselyitä enää tarvitse tehdä.

Käy syöttämässä viimeisimmät laskutustietosi palkkiokyselyyn. Tuloksia pääsee siis katsomaan 11. joulukuuta. Voit antaa palautetta kyselystä osoitteella yhdistys@freet.fi.

 

 

Palkkiokysely

Arkisto

Pin It on Pinterest