Etusivu » Vanhojen radio-ohjelmien uusintakorvaukset haettavana

Vanhojen radio-ohjelmien uusintakorvaukset haettavana

mennessä | helmi 22, 2018 | Yleinen | 0 Kommenttia

Jos tiedät, että YLE on vuoden 2017 aikana uusinut jonkun tekemäsi vanhan radio-ohjelman (ensilähetys ennen vuotta 2010 tai dokumenttien kohdalla ennen 1.5.2010), ilmoita asiasta FAOn luottamushenkilölle Kirsi Mattilalle (kirsimattila@kolumbus.fi).
Tarvitsemme Kopioston maksamia uusintakorvauksia varten seuraavat tiedot: tekijän nimi, ohjelman nimi, pituus ja ensilähetyspäivämäärä.

Nämä korvaukset koskevat vain radio-ohjelmia, joissa palkkio on maksettu Yhtyneet-sopimuksen mukaan.  TV-ohjelmisyta ilmoitusta ei tarvitse tehdä, sillä niistä menevät tiedot automaattisesti Kopiostolle.

Vuoden 2010 jälkeen ensilähetetyistä radio- ja tv-ohjelmista Yleisradio ei maksa uusintakorvauksia, koska uusintakorvaukset sisältyvät nykyään kaikkiin audio- ja audiovisuaalisen työn Yhtyneet-palkkioihin. Tätä vanhempien ohjelmien uusinnoista uusintakorvauksia maksetaan, mutta koska Yle ei automaattisesti ilmoita Kopiostolle uusituista radio-ohjelmista, asiasta kysytään joka vuosi sekä Ylen tuottajilta että tekijöiltä.
Olkaa siis tarkkoina, jotta saatte teille kuuluvat korvaukset!

Arkisto

Pin It on Pinterest