Etusivu » Uusi Kunnioittavasti köyhyydestä -tunnustus journalisteille

Uusi Kunnioittavasti köyhyydestä -tunnustus journalisteille

mennessä | loka 18, 2016 | Yleinen | 0 Kommenttia

Suomen köyhyyden ja syrjäytymisen vastainen verkosto EAPN-Fin jakaa 29.11.2016 ensimmäistä kertaa Kunnioittavasti köyhyydestä -tunnustuksen journalisteille. Tunnustuksen saajat valitsee köyhyyttä kokeneista henkilöistä koostuva raati.

Tunnustus myönnetään journalisteille, jotka ovat tehneet juttuja kunnioittavasti sekä taloudellisia että sosiaalisia syitä analysoiden köyhyydestä ja köyhyyttä kokeneiden elämästä. Tunnustuksella halutaan tukea ja tuoda esille köyhyydestä laadukasta journalismia tekeviä tahoja sekä antaa köyhyyttä kokeneille ihmisille mahdollisuus tuoda esiin mielipiteensä siitä, miten media kuvaa heidän todellisuuttaan.

Kilpailuun voivat ilmoittaa töitä sekä journalistit itse, että kuka tahansa muukin. Kirjoitukset, kuvat tai ohjelmat voivat olla niin lehdistä, radiosta, televisiosta kuin verkkomediastakin. Materiaalin tulee olla julkaistu ajalla 1.11.2015-31.10.2016 suomalaisessa mediassa. Tunnustus annetaan tietylle artikkelille tai ohjelmalle, kilpailussa ei palkita journalistin koko tuotantoa.

Materiaali lähetetään sähköpostilla osoitteeseen materiaalit@eapn.fi tai postitse 31.10.2016 mennessä. Tarkemmat ohjeet löytyvät verkkosivuilta: http://www.eapn.fi/kokemustoiminta/kunnioittavasti-koyhyydesta/.

Arkisto

Pin It on Pinterest