Etusivu » The Future of Freelancing -seminaarin alustava ohjelma julkaistu – apurahahaku päättyy maanantaina

The Future of Freelancing -seminaarin alustava ohjelma julkaistu – apurahahaku päättyy maanantaina

mennessä | huhti 22, 2017 | Yleinen | 0 Kommenttia

Vuoden 2017 suurin freelance-tapahtuma on SFJ:n järjestämä kaksipäiväinen pohjoismainen freelance-seminaari 15.-16. syyskuuta Suomenlinnassa. Mukaan mahtuu 150 freelanceria Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta ja Islannista.

Seminaarin teemana on tulevaisuus: millaista journalismia ja millaisille alustoille teemme tulevaisuudessa? Kuka sen maksaa ja mitä tulee tilalle, jos perinteinen media kuihtuu? Millaisia taitoja journalistien on hallittava tulevaisuudessa? Mitä on lisätty todellisuus ja millaisia uusia tarinankerronnan taitoja tarvitaan? Mitä journalistien tulisi ymmärtää populismista, valhemediasta ja propagandasta? Miten rakentaa vuoropuhelua polarisoituvassa yhteiskunnassa? Mitä on kuvajournalistin etiikka? Miten yhdistetään yrittäjyys, viestintätyöt, journalismi ja journalistinen etiikka? Portfoliokatselmus valokuvaajille. Freelancereiden omien yritysten esittelyä.

Kuka seminaarissa puhuu?

Seminaarissa esiintyvät muun muassa Hanna Nikkanen – vapaa journalisti, journalismin vieraileva professori 2016-17 Tampereen yliopistossa, Kim Perry – senior editor on the Digital Transition team New York Times, huippupalkittu kuvajournalisti Jonas Bendiksen Magnumista, Anders Hofseth – strategic analyst, NRK, politiikan tutkija Mari K. Niemi – valtiotieteen tohtori Turun ja Glasgowin yliopistosta, Martin Schibbye – vapaa toimittaja ja Blank Spot -yrityksen toimitusjohtaja Ruotsista, Mark Egan – mobiilijournalisti ja kouluttaja Purple Bridge Mediasta Britanniasta, kuvajournalisti Meeri Koutaniemi ja monia muita.

Mitä osallistuminen maksaa?

Seminaarin hinta on 125 euroa ja se kattaa seminaarin lisäksi lounaat ja perjantain iltajuhlan, jossa meitä tanssittaa Ykspihlajan Kino-orkesteri. Seminaarin lopuksi pidämme lauantai-iltana Sauna&Allas-pippalot Allas-Sea-Pool -merikylpylässä. Löylyt sisältyvät seminaarimaksuun.

Apurahahaku päättyy maanantaina

Voit hakea Lehdistön freelancereiden pikkustipendiä (alle 500 euroa) seminaarimaksuun, majoitukseen sekä matkakuluihin. Haku päättyy maanantaina 24. huhtikuuta kello 17.

Mistä lisätietoa?

Seminaarin verkkosivulta löydät lisätietoa ohjelmasta ja sitä päivitetään sitä mukaa, kun ohjelma valmistuu. Ilmoittautuminen alkaa verkkosivujen kautta 2. toukokuuta 2017. Paikkoja on rajoitetusti.

Arkisto

Pin It on Pinterest