Etusivu » Teetkö töitä Ylen verkkosivuille? Vastaa palkkiokyselyyn

Teetkö töitä Ylen verkkosivuille? Vastaa palkkiokyselyyn

mennessä | touko 2, 2018 | Yleinen | 0 Kommenttia

Freelance-ammattiosasto järjestää kyselyn Yleisradiossa verkkoon tehtävän työn yleistymisestä ja verkkotyön maksukäytännöistä.

Tämä kysely koskee kaikkia niitä, jotka ovat kirjoittaneet Yleisradioon verkkojuttuja ja/tai ottaneet verkkojuttuihin liittyviä valokuvia. Kartoitamme sekä työsuhteista työtä että yrittäjätyötä, samoin kuin osuuskunnan, esimerkiksi Mediakunnan kautta tehtyä työtä.

Linkki kyselyyn on tässä.

Yleisradiolle tehtävän freetyön työehtosopimuksessa eli Yhtyneet-sopimuksessa ei ole määritelty verkkojuttujen tai valokuvien palkkioita. Tämä kysely liittyy pyrkimykseen saada Yhtyneet-sopimukseen oma verkkoon tehtävää työtä koskeva palkkioliite, joka takaisi työlle asiallisen palkkiotason. Tämä auttaisi myös yrittäjiä pitämään hintatasonsa asiallisena.

Kyselyyn vastataan nimettömästi. Koska vastausten saaminen on meille FAOn luottamushenkilöille äärimmäisen tärkeää, arvomme Journalistiliittoon kuuluvien vastanneiden kesken S-ryhmän 150 euron lahjakortin. Jos haluat osallistua arvontaan, joudut luonnollisesti kertomaan yhteystietosi. Tässäkään tapauksessa vastauksia ei yhdistetä kenenkään vastanneen persoonaan.

Lahjakortin lisäksi arvotaan kaksi Marzia, ystäväni –dokumenttielokuvan DVD:tä ja kaksi Afganistanissa käsintehtyä patalappua. Arvonta järjestetään toukokuussa erikseen ilmoitettavassa tilaisuudessa. Voittajille ilmoitetaan myös sähköpostitse ja palkinnot toimitetaan perille sopimuksen mukaan.

Vastaamiseen menee 5-40 minuuttia riippuen siitä, miten perusteellisesti kerrot työstäsi ja Yleisradion maksukäytännöistä kohdallasi.

Vastaathan 13.5. mennessä. Kiitos osallistumisesta!

Lisätietoja: Kirsi Mattila, FAOn puheenjohtaja ja luottamushenkilö
kirsimattila@kolumbus.fi, 040-5131829

Arkisto

Pin It on Pinterest