Webinaari: Uutta virtaa myyntiin

Aika
27.03.2024
13.00 - 14.00

Paikka

Tervetuloa maksuttomaan webinaariin kuulemaan vinkkejä myyntityöhön! Freelancerille myyminen on oleellinen osa työtä – siksi keskitymme tässä webinaarissa kaupantekoon.

Tuukka Tuomasjukka

Freelancetoimittaja Tuukka Tuomasjukka kertoo omista myyntitavoitteistaan ja -strategioistaan. Miten huolehtia, että keikkoja on riittävästi? Miten pitchata uudelle ostajalle, entä tutulle yhteistyökumppanille? Puolipäiväisesti freelancetoimittajana työskentelevä Tuomasjukka kirjoittaa muun muassa Suomen Kuvalehteen, Journalistiin ja Suomen Lehdistöön. Lisäksi hän työskentelee kustannustoimittajana.

Hanna Kokkonen

Mediakunnan toiminnanjohtaja Hanna Kokkonen puhuu tarjouksen laatimisesta ja työstä sopimisesta. Miten tarjota työtä asiakkaalle houkuttelevasti ja tehdä ostaminen helpoksi? Mitä sopimusta tehdessä kannattaa aina muistaa? Vuodesta 2018 lähtien Mediakunnassa työskennellyt Kokkonen auttaa työosuuskunnan jäseniä sopimusneuvotteluissa ja muissa työelämän kysymyksissä.

Tuomasjukan ja Kokkosen puheenvuorojen jälkeen webinaarissa on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Webinaari on tarkoitettu Suomen freelance-journalistien jäsenille, ja se järjestetään Teamsissa.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 24.3.2023. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki Teamsiin webinaaria edeltävänä päivänä.

Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen yhdistys (at) freet.fi.

Pin It on Pinterest