Webinaari: miten menestyä ja kehittää toimintaa viestintäyrittäjänä

Aika
04.04.2023
15.00 - 16.30

Paikka

Kiinnostaako viestintä tai teetkö jo viestinnän töitä? Tule webinaariin kuulemaan, miten menestyä ja kehittää toimintaa viestintäyrittäjänä! Suomen freelance-journalistien, Helsingin Seudun Journalistien ja Journalistiliiton yhteinen webinaari on maksuton ja tarkoitettu liiton jäsenille.

Sami Turusen kuva: Tommi Mattila

Asiakaspaijaajaksikin itseään tituleeraava Sami Turunen kertoo matkastaan menestyväksi viestintäyrittäjäksi. Miten hän on luonut toimeentulonsa? Entä miten pitää huolta asiakassuhteista? Turunen perusti vuonna 2017 viestintäyritys Arvosanan ja vuonna 2019 tuotantoyhtiö Vimman. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Turunen on työskennellyt niin journalismin kuin viestinnän parissa.

Tiinu Wuolio

Meditan toimitusjohtaja ja vanhempi viestinnän neuvonantaja Tiinu Wuolio puhuu siitä, miten viestintätoimiston tarjontaa kehitetään ajan vaateiden mukaan. Miten esimerkiksi vastuullisuusviestinnän palvelut tulivat mukaan? Miten hinnoitella palveluja? Journalistitaustainen Wuolio oli vuonna 1997 perustamassa Meditaa, jossa on nyt kolme yrittäjää ja kuusi työntekijää.

Kuulemme webinaarissa Turuselta ja Wuoliolta noin puolen tunnin puheenvuorot, joiden jälkeen on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 29.3.2023 kello 23.30.

Lisätietoja: SFJ:n va. toiminnanjohtaja Anna-Sofia Nieminen, yhdistys [at] freet.fi

Pin It on Pinterest