Vierailu Helsingin kaupunginteatteriin ja Priscilla-esitys

Aika
13.04.2023
16.30 - 21.00

Paikka
Helsingin kaupunginteatteri

Tapahtuma on täynnä. Voit halutessasi ilmoittautua varasijalle täällä

Tervetuloa kurkistamaan Helsingin kaupunginteatterin kulissien taakse ja kuulemaan teatterin uusimmista kuulumisista, kestävän kehityksen ja kierrätyksen huomioimisesta teatterissa sekä mediayhteistyöstä. Aikaa on varattu myös kysymyksiin ja vastauksiin. Kierroksella on mukana viestintäpäällikkö Kaisa Pelkonen kollegoineen. Kierros alkaa kello 16.30 teatterin pääovien luota (Eläintarhantie 5).

Kierroksen jälkeen on mahdollisuus jäädä katsomaan suurmenestysmusikaali Priscilla, aavikon kuningatar. Teatteri tarjoaa Suomen freelance-journalistien jäsenille lipun 22 euron hintaan (normaalihinta 89 euroa). Esitys alkaa kello 18.30, ja sen kesto väliaikoineen on 2,5 tuntia. Huomaathan, että teatterivierailuun ei kuulu ruokailua – syöthän siis ennakkoon tai varaudut esimerkiksi ostamaan pientä suolaista teatterin baarista.

Erikoishintainen lippu on tarjolla vain kierroksella mukana oleville. Kierros on ilmainen. Mukaan mahtuu enintään 25 Suomen freelance-journalistien jäsentä.

Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 2.4.2023 kello 23.30 tällä lomakkeella. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Kerro ilmoittautuessasi, jos haluat ostaa alehintaisen lipun illan esitykseen. Lähetämme lipusta laskun, joka pitää maksaa ennakkoon. Teatterilipun maksua ei palauteta, mutta esteen sattuessa voit järjestää jonkun muun tilallesi esitykseen. Ilmoitathan asiasta ennakkoon sähköpostilla yhdistys [at] freet.fi.

Lisätietoja: SFJ:n va. toiminnanjohtaja Anna-Sofia Nieminen, yhdistys [at] freet.fi

Pin It on Pinterest