Videokuvaamisen, äänittämisen ja leikkaamisen alkeiskurssi

Aika
02.06.2016
10.00 - 17.00

Paikka
PJY:n toimisto

Intensiivinen alkeiskurssi videoista torstaina 2. kesäkuuta 2016 kello 10 – 17.

Lähes jokaisella kameralla voi nykyään tallentaa videota, varsinkin järjestelmäkameroissa on edistyneet videokuvausominaisuudet. Tämän alkeiskurssin tavoitteena on antaa perusteet videokuvauksesta, äänityksestä ja editoinnista. Kurssi sopii kenelle tahansa, joka kaipaa näiden taitojen perusteita.

Huom! Tällä kurssilla kyse vain alkeista. Edistyneimmille ja ammattikuvaajille on luvassa kurssi aiemmin keväällä Helsingissä.

Yhden päivän mittaisella kurssilla käymme läpi kameran hallintaa videokuvauksen näkökulmasta ja tutustumme, millä tavoilla puhetta voi tallentaa. Teemme päivän aikana nopean harjoitustehtävän, jossa kuvataan ja äänitetään lyhyt haastattelu sekä siihen kuvituskuvaa. Myöhemmin tämä kuvattu materiaali editoidaan valmiiksi Premiere Elements -ohjelmalla.

Vaatimuksena kurssille on oma kamera, jossa videokuvausmahdollisuus. Äänitallennin tai ulkoinen mikki kameraan, jos sellainen löytyy. Tietokone, johon asennettuna etukäteen Adobe Premiere Elements, 30 päivän ilmaisversion voi ladata Adoben sivuilta.

Kurssi järjestetään Tampereella.

Paikka: Pirkanmaan Journalistien toimisto, Hallituskatu 29 A 23, 33200 Tampere

Kurssin vetäjänä toimii medianomi AMK Janne Heinonen.
Työpajan omavastuuhinta SFJ:n jäsenille 25 € (sisältää kahvit sämpylän kera, mutta ei ruokailua). Jokainen osallistuja vastaa omista matka- ja majoituskuluistaan.

Peruutusehto: Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi 16.5. jälkeen, emmekä saa tilallesi ketään, joudut ilman lääkärintodistusta maksamaan osallistumisesi.

Tervetuloa mukaan!

Työpajaan otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä maksimissaan 20 osallistujaa.
Ilmoittautumiset:

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.


Lisätiedot: yhdistys@freet.fi

Pin It on Pinterest