Varaudu valeuutiseen – Tampere

Aika
10.11.2017
13.00 - 16.00

Paikka
Tampereen yliopisto, päärakennus

Perehdymme valeuutisiin ja informaatiovaikuttamiseen liittyviin haasteisiin hyvin konkreettisesti ja paikallisesti Varaudu valeuutiseen -koulutuksessa perjantaina 10.11. klo 13.00–16.00 Tampereen yliopistolla (tarkat paikka- ja ohjelmatiedot luvassa myöhemmin).

Tilaisuudessa puretaan Pirkka 17 -harjoituksen informaatiosodankäyntiin liittyvä osa ja työskennellään työpajoissa manipuloidun tiedon ja siltä puolustautumisen parissa. Toimittaja Marja Manninen tule kertomaan kokemuksistaan uutisraportoinnista Ukrainassa ja Venäjällä.

Varaudu valeuutiseen -koulutukseen ovat tervetulleita kaikki, jotka voivat pressikortilla tai muulla tavoin osoittaa olevansa ammattijournalisteja. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Pirkanmaan journalistit, Suomen freelance-journalistit, Mediapooli ja Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto.

Varaudu valeuutiseen -tilaisuus on lounaineen ja kahveineen osallistujille maksuton, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista 16.10. mennessä. Ilmoittaudu sähköpostitse pjy@pjy.fi tai Pirkanmaan journalistien asiainhoitajalle puhelimitse 050 5398996.

Huom! Jotta voimme keskustella päivän aiheista mahdollisimman avoimesti, noudatamme Varaudu valeuutiseen -tilaisuudessa chatham house rule -periaatetta. Voit siis käyttää esitettyä tietoa vapaasti, kunhan et yhdistä asiasisältöä sen esittäjään. Jos haluat tehdä haastatteluja, sovi siitä erikseen suoraan haastateltavan kanssa.

Pin It on Pinterest