Toimittaja-tuottajasta oman median edustajaksi – vinkkejä sisältökonseptointiin, sosiaalisen mediaan tekemiseen ja brändin rakentamiseen

Aika
18.05.2021
15.00 - 17.00

Paikka

Inari Fernandez on vaikuttajamarkkinoinnin yrittäjä, joka tuottaa yrityksensä Inari Media Oy:n kautta sosiaalisen median sisältöjä esimerkiksi Instagramiin. Inari tunnetaan erityisesti Äidin puheenvuoro -videoblogista, jolla on noin 67 000 tilaajaa. Viime vuonna Inari teki yhteistyötä Sodankylän kunnan kanssa, tuloksena suosittu Vaihtovuosi Sodankylässä -niminen videosarja. Ennen yrittäjyyttä Inari on ollut myös kirjoittava toimittaja ja YleX:n tapahtumatuottaja.

 

Inari Fernandezin free-journalisteille räätälöidyssä koulutuksessa perehdytään siihen, miten oma brändi rakennetaan ja tuotteistetaan. Huomiota kiinnitetään myös siihen, miten omaa mediaa tekemällä on mahdollista tienata.

 

Koulutus järjestetään etänä Zoomissa 18.5. kello 15.00-17.00. Koulutus maksaa 35 euroa / SFJ:n jäsenet ja 55 euroa/ muut Journalistiliiton jäsenet.

Koulutukseen voi ilmoittautua täällä. Ilmoittatuminen on sitova. Ilmoittautuneille lähetetään Zoom- linkki koulutukseen sähköpostitse ennen tapahtumaa.

Koulutuksesta lähetetään lasku sähköpostiin ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

 

Lisätiedot: yhdistys@freet.fi

Pin It on Pinterest