Tiedonhankintaa freelance-journalisteille

Aika
23.03.2021
15.00 - 17.00

Paikka
Etätapahtuma

Palkitun toimittajan Jarno Liskin koulutuksessa keskitytään siihen, miten journalisti saa tietoa, jota ei haluta antaa. Saat vinkkejä niin asiakirja- kuin henkilölähteiden löytämiseen, hyödyntämiseen ja suojaamiseen. Opit myös julkisuuslain perusperiaatteet sekä parhaat harjoitusmenetelmät, joilla opiskelet mestariksi pimitetyn viranomaistiedon esiin kaivajana.

Tiedonhankintaa freelance-journalisteille täydentää Journalistiliiton syksyllä 2020 ja keväällä 2021 järjestämää ”Näin teet, myyt ja ostat tutkivan jutun” -koulutusta, mutta on oma erillinen kokonaisuutensa. Tapahtuma järjestetään etänä.

Koulutukseen on rajallinen määrä paikkoja, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova.  Ilmoittautuneille lähetetään linkki etätapahtumaan ennen tilaisuutta.

Kahden tunnin koulutuksen hinta on Suomen freelance-journalistien jäsenille 49 euroa, muille Journalistiliiton jäsenille 69 euroa. Laskut lähetetään osallistujille sähköpostitse. Koulutusta tarjotaan vain Suomen journalistiliiton jäsenille.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Lisätiedot: yhdistys@freet.fi.

Pin It on Pinterest