Tekoälykoulutus Tampereella

Aika
14.05.2024
17.30 - 19.30

Paikka
Kulttuuritalo Telakka

Millaisia vaikutuksia tekoälyteknologialla on journalismiin? Miten tekoälysovelluksia voi hyödyntää journalistisessa työssä eettisesti? Tule tekoälykoulutukseen Tampereelle inspiroitumaan ja kuulemaan tämän hetken kuumimmista sovelluksista!

Jarkko Ryynänen

Kouluttajana on Jarkko Ryynänen, joka työskentelee Ylen Uutis- ja ajankohtaistoiminnan kehitysyksikkö News Labissa. Kehitysyksikön tarkoituksena on tutkia ja kartoittaa, mitä tulevaisuuden journalismi on. Viime vuodet Ryynänen on työskennellyt erityisesti vaalien parissa, ja lisäksi hän on Ylen Voitto-robotin eno.

Koulutuksen aikana kuullaan yleisimmistä tekoälysovelluksista äänen, kuvan ja tekstin osalta. Opit, mitä niiden avulla voi tällä hetkellä tehdä ja millaisia ongelmia niihin liittyy. Koulutuksessa on paljon konkreettisia esimerkkejä, mutta harjoituksia ei tehdä. Keskustelulle ja kysymyksille on varattu runsaasti aikaa.

Suomen freelance-journalistit ja Pirkanmaan Journalistit järjestävät koulutuksen tiistaina 14.5.2024 kello 17.30–19.30 kulttuuritalo Telakan toisessa kerroksessa Tampereella (Tullikamarin aukio 3). Maksuton koulutus on tarkoitettu Journalistiliiton jäsenille. Tilaisuudessa on tarjolla pientä välipalaa.

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 6.5.2024 tästä linkistä. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Käyttämättömästä paikasta ilman lääkärintodistusta veloitamme 15 euroa.

Tervetuloa oppimaan tekoälystä!

Lisätietoja: SFJ:n va. toiminnanjohtaja Anna-Sofia Nieminen, yhdistys [at] freet.fi

Pin It on Pinterest