Suunnittele toimiva video

Aika
08.12.2020
Koko päivä

Paikka
Corellia Helsinki

Kurssihaku ei ole vielä alkanut. 

Corellia Helsingin Suomen freelance-journalisteille toteuttamalla kurssilla tutustutaan videon suunnitteluun ja käsikirjoittamiseen. Koko päivän kurssi antaa perustiedot myös videotöiden budjetoinnista ja videon tekemistä koskevasta lainsäädännöstä. Kurssi on suunnattu lehdistön freelancereille.

Kurssilla perehdytään seuraaviin asioihin:

  • milloin viestinnässä kannattaa käyttää videota, milloin valokuvaa tai tekstiä
  • miten ideoit videota ja otat huomioon katselutilanteen ja sisältöön liittyvät elementit
  • mitä ovat synopsis, dramaturgia ja elokuvan rakenne
  • miten valitset kuvauspaikan ja tarvitsetko käsikirjoituksen
  • miten toteutus resurssoidaan, mitä saa kuvata ja miten tekijänoikeudet muodostuvat

Suunnittele toimiva video -kurssin kouluttajana toimii Tita Jänkälä, ohjaaja-leikkaaja jolla on myös vankka pedagoginen koulutus ja kokemus. Kurssipaikkana on Corellia Helsinki, Vuorikatu 20.

Kurssit järjestetään enintään kahdeksan henkilön pienryhmissä. Kursseja järjestetään yhteensä neljä, 7.10, 8.10, 8.12 ja 9.12. Kurssikerta järjestetään, jos sille osallistuu vähintään seitsemän henkilöä.

Kurssia varten osallistujalle myönnetään apuraha eli ns. free-pikkustipendi, joka kattaa kurssimaksun ja vähintään osan matkakuluista. Kurssille haetaan hakemalla apurahaa.

Lisätiedot apurahahausta löytyvät osoitteesta https://www.freet.fi/apurahat-4/ (Lue sivu loppuun, tiedot löytyvät osiosta “pikkustipendit”.)

Pin It on Pinterest