Suomen freelance-journalistit ry:n vuosikokous

Aika
12.09.2020
13.30 - 18.00

Paikka
Setlementtitalo

Suomen freelance-journalistit ry:n hallitus päätti kokouksessaan 27.3. siirtää yhdistyksen vuosikokouksen syyskuun 12. päivään 2020.

 

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokous järjestetään Helsingissä Kalliolan Setlementtitalolla, saapumisohjeet ovat Setlementtitalon kotisivuilla. 

 

Vuosikokouksen ohjelma on seuraava:

 

13.30 Kahvitarjoilu

14.00 Kokous avataan. Kokouksen aluksi kuullaan Suomen journalistiliiton tervehdys sekä SFJ:n puheenjohtajan tervetulopuheenvuoro. Samalla yhdistyksen uusi toiminnanjohtaja esittäytyy. Tämän jälkeen käsitellään sääntömääräiset kokousasiat. Kokouksen arvioidaan kestävän noin 1,5 – 2 tuntia.

Kokouksen jälkeen noin  kello 16.00 palkitaan vuoden freelance-journalisti.

Kello 16.30-18.00 Kasvisruokailu

 

Koronavirustilanteen ja ruokailujen vuoksi tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. 

Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 9.9. kello 24.00.

 

Kokousasiakirjat lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ennen kokousta. Myös niiden, jotka ovat ilmoittautuneet vuosikokoukseen maaliskuussa, on ilmoittauduttava nyt uudelleen.

Jos SFJ:n jäsen ei pääse kokoukseen, mutta haluaa kokousasaikirjat itselleen, ne voi tilata ilmoittautumislomakkeella omaan sähköpostiinsa.

Kokouksessa on äänioikeus vain SFJ:n jäsenillä.

 

SFJ:n jäsenille maksetaan yli 30 euroa ylittävät matkakulut kokoukseen. Majoittumista tai ansionmenetyksiä ei korvata.

Tulethan kokoukseen vain jos sinulla ei ole koronavirustartuntaan viittaavia oireita.  Mikäli havaitset joitakin koronavirustartunnan mahdollisia oireita (kuume, yskä, kurkkukipu, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, pahoinvointi, ripuli, maku- ja hajuaistin häiriöt), jätä kokous välistä, arvioi oireesi omaolo.fi -palvelun avulla ja toimi saamiesi ohjeiden mukaisesti.

Kokouksen osallistujien toivotaan käyttävän mahdollisuuksien mukaan kasvomaskia muulloin kuin kahvitellessa ja syödessä. Sekä kasvomaskeja että käsidesiä on tarjolla kokouspaikalla. Kokouspaikalla on myös käsienpesumahdollisuus.

Mikäli viranomaismääräykset muuttuvat ennen 12.9 koronavirusepidemian vuoksi, voi Suomen freelance-journalistien hallitus päättää uudelleen kokouksen siirtämisestä.

 

 

 

Pin It on Pinterest