SFJ:n opintomatka Tukholmaan

Aika
15.09.2016 - 16.09.2016
16.00 - 7.30

Paikka

Free-yhdistyksen opintomatkalla tutustutaan freelance-toimintaan Tukholmassa: uusia toimintamalleja, sisältöjä, yhteenliittymiä. Mitä uutta lahden takana virtaa vapaiden journalistien – toimittajien, kuvaajien ja muiden kustannusalan freelancereiden ja median keskuudessa.

Matkan tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.
Mukaan mahtuu 32 jäsentä ja seminaarimatkan kustannuksiin voi anoa pikkustipendejä Lehdistön freelancereiden apurahahoitokunnalta.

Aloitamme seminaarimme Viking m/s Mariellan kokoustilassa kello 16.00 torstaina 15. syyskuuta Helsingissä. Laiva seilaa kohti Tukholmaa kello 17.30. Ohjelmassa on puhetta hinnoittelusta ja neuvottelemisesta, lehtikuvaajan ja lehtikuvan muutoksesta, uudesta liiton osuuskunnasta sekä uusista juttutyypeistä.

Perjantaina 16. syyskuuta vietämme koko pitkän päivän Tukholmassa. Suunnitelmissa on tutustua Fotografiskaan, tavata lehtikuvaajia, toimittajia ja graafikoita ja kuulla, millaiset tuulet Tukholman mediakentässä puhaltavat. Paluu kotomaahan tapahtuu perjantai-iltana kello 22 lähtevällä laivalla. Rantaudumme Turkuun lauantaiaamuna kello 7.30.

Lehdistön freelancereiden apurahahoitokunta myöntää 180 euron apurahoja seminaarin kustannuksiin. Apurahaa voi tämän lisäksi anoa kotimaan matkakustannuksiin. Matka maksaa 210 euroa sisältäen majoituksen kahden hengen ikkunallisissa hyteissä, torstaina kokoustarjoilut ja illallisen, perjantaina aamiaisen laivalla sekä tietysti koko ohjelman ja tapaamiset sekä illallisen Tukholmassa. Opintomatkan omavastuuhinta on 30 euroa.
Apurahaa haetaan Jokesin apurahajärjestelmän kautta 12. elokuuta mennessä. Tästä apurahasta ei tule karenssia muihin Kopiosto-apurahoihin, jos apuraha jää alle 500 euron.

Ilmoittautumiset:

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Pin It on Pinterest