Sähköisen puolen yrittäjyysiltapäivä

Aika
29.10.2018
14.00 - 18.00

Paikka
Journalistiliiton kokoustila

Tule kuulemaan sähköisestä yrittäjyydestä ja Mediakunnan jäsenyydestä yrittäjyyden vaihtoehtona! Tarjolla on tiukkaa asiaa ja vapaamuotoista keskustelua työn tekemisen eri muodoista. Koulutussopii niin aloittelijoille kuin jo alalla olevillekin; tule mukaan, jos kaipaat vertaistukea tai haluat jakaa omia kokemuksiasi yrittäjänä tai Mediakunnan jäsenenä.

Journalistiliiton freeasioihin perehtynyt lakimies Hannu Hallamaa kertoo ensin faktoja yrittäjyydestä: eri yritysmuodoista, yrittäjän verotuksesta, sosiaaliturvasta, sopimuksista, laskutuksesta ja palkkioiden ja ansioiden muodostumisesta. Mediakunnan toiminnanjohtaja Hanna Kokkonen kertoo puolestaan osuuskunnan tarjoamasta vaihtoehdosta yrittäjyydelle, ja FAOn luottamusmies Ingrid Svanfeldt luo katsauksen siihen, mitä yrittäjät hyötyvät liiton edunvalvonnasta.

Kun faktat on lyöty pöytään, Daniela Andersson kertoo omasta yrittäjyydestään ja Jenni Aarniala siitä, miten hän toimii Mediakunnan jäsenenä. Miten kumpikin on päätynyt omaan tapaansa tehdä työtä, ja mitä siitä seuraa – esimerkiksi verotuksen, sosiaaliturvan, työtilaisuuksien, oman työn markkinoinnin, neuvotteluaseman tai laskutuksen kannalta.

Tilaisuus on ilmainen, mutta (runsaan ja herkullisen) tarjoilun vuoksi ilmoittautuminen torstaihin 25.10. mennessä on välttämätöntä! 

Ilmoittautumiset osoitteella kirsimattila@kolumbus.fi Kertokaa myös ruokarajoitteistanne!

Pin It on Pinterest