Palaako paikallisjournalismi? -paneelikeskustelu Jyväskylässä

Aika
13.04.2024
13.00 - 15.00

Paikka
Jyväskylän kaupunginkirjaston Unonsali

Pienet paikallislehdet käyvät eloonjäämiskamppailua, kun yhä harvempi ihminen tilaa lehteä kotiin. Samanaikaisesti mediakentän omistuksen keskittyminen jatkuu. Kohta lähes koko Suomi on muutaman ison mediakonsernin hallussa. Kuka kertoo oman seudun pienemmät uutiset ja sen tapahtumista? Voidaanko journalismi vielä pelastaa ja miten se tehdään?

Tervetuloa Palaako paikallisjournalismi -paneeliin kuuntelemaan, mitä mieltä aiheesta ovat Keskisuomalaisen vastaava päätoimittaja Pekka Mervola, Jämsän Seudun, Vekkarin, KMV-lehden ja Suur-Keuruun päätoimittaja Eija Ruoho, Yle Keski-Suomen ja Etelä-Savon päällikkö Minna Salomäenpää sekä Laukaa-Konneveden kolumnisti ja emeritusprofessori Hannu Ylönen.

Paneelikeskustelun päätteeksi on laaja keskustelu- ja kysymysosio. Tervetuloa paikalle keskustelemaan, kyselemään ja kyseenalaistamaan. Tilaisuus järjestetään lauantaina 13.4.2024 kello 13–15 Jyväskylän kaupunginkirjaston Unonsalissa (Vapaudenkatu 39–41). Paikalla on kahvitarjoilu 50:lle ensimmäiselle.

Kaikille avoimen ja maksuttoman tilaisuuden järjestää Keski-Suomen Journalistit Radio- ja televisiotoimittajien liiton RTTL:n, Suomen freelance-journalistien SFJ:n sekä ainejärjestö Lööpin tuella.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta ilmoittautumalla voimme varata sinulle paikan. Näin myös autat keräämään osallistujalistaa, jonka avulla saamme rahoitusta tapahtumaan. Voit ilmoittautua sähköpostiin sihteeri@ksjournalistit.fi tai tämän linkin kautta.

Pin It on Pinterest