Päihdeseminaari Latviassa

Aika
06.06.2013 - 08.06.2013
Koko päivä

Paikka
Päihdetiedotusseminaari

A-klinikkasäätiö järjestää 29. vuosittaisen Päihdetiedotusseminaarin Latviassa 6. – 8.6.Tavoitteena on tiedonvaihto ja alueellinen vertailu päihdekysymysten ja ongelmapelaamisen moninaisuuden teemasta Suomessa ja Latviassa.
Päihteiden käyttöä tarkastellaan erilaisten ihmisryhmien arjessa. Tapahtuma on suunnattu toimittajille, tutkijoille ja asiantuntijoille.

Koko ohjelma alustajineen on julkaistu sivulla: www.paihdetiedotusseminaari.fi
Ilmoittautumislomake: http://www.a-klinikka.fi/viestinta/media/paihdetiedotusseminaari/ilmoittautumislomake
Toimittajille on varattu 2-3 lisäpaikkaa. Ilmoittautumiset toivotaan 22.4. mennessä. Jos tarvitset lisäaikaa jutusta ja matkasta sopimiseen asiakkaan kanssa, siitä on hyvä mainita lomakkeella.

Tapahtumalla halutaan edistää verkostoitumista, tiedonvaihtoa ja välittää hyvin taustoitettuja sisältöjä toimittajille. Pääkielenä on suomi, muutamia esityksiä pidetään englanniksi. Ohjelmaan kuuluu opintokäyntejä, joilla tutustutaan Latvian päihdeoloihin ja ajankohtaisiin psyko-sosiaalisiin kysymyksiin. Valinnaisella vierailulla tutustutaan päihdehoitoihin, lastensuojeluun tai paikalliseen rahapelikulttuuriin kasinolla.

Alustajat ovat käytettävissä haastatteluihin yhteisen seminaariohjelman lomassa. Seminaarissa kuullaan puhujia seuraavilta tahoilta:

A-klinikkasäätiö, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry, Fimea, Helsingin Diakonissalaitos, Pro-tukipiste, Raha-automaattiyhdistys, SámiSoster ry,
Seta ry, Sininauhaliitto/Peluuri, Suomen mielenterveysseura, THL ja Vanajan vankila/Kriminaalihuollon tukisäätiö.
Osallistumisen kulut ovat 390 euroa/henkilö. Siihen sisältyvät lennot, bussikuljetukset Latviassa, majoitus, aamiaiset, lounaat, illallinen perjantaina ja järjestetty ohjelma torstaista lauantaihin. Nimet ryhmälennolle ilmoitetaan 30.4. Matkan hinnasta on mahdollista keskustella.
Tervetuloa kysymään, keskustelemaan ja ottamaan kantaa!

Lisätietoja antaa viestintäpäällikkö Aino Majava, p. 050 5824 357 tai
22.4. jälkeen yhteyskoordinaattori Kirsi Utoslahti, p. 045 6579 019 tai
etunimi.sukunimi@a-klinikka.fi

Pin It on Pinterest