Opastettu freekävely Tampereen Keskustorille ja lähiympäristöön.

Aika
16.02.2021
16.00 - 17.00

Paikka
Tampereen Keskustori

Tiesitkö, että Tampere on yksi Suomen upeimmista jugend-kaupungeista Helsingin ja Turun ohella? Jugend-arkkitehtuuri kukoisti Suomessa ja Tampereella 1800-luvun lopusta 1910-luvun puoliväliin.

Tampereella oli vielä 1920-luvulla upeita jugend-katuja, joita olisi hyvin voinut verrata Riian näyttävimpiin jugend-kortteleihin. Pirkanmaan freelancereiden ensimmäisellä opastetulla freekävelyllä nostamme katseemme katutasolta ylöspäin ja tutustumme Tampereen Keskustorin, Hämeenkadun ja lähikatujen upeaan jugendarkkitehtuuriin. Kierros päättyy Keskustorille.

Kävelylle kannattaa pukeutua lämpimästi, sillä kierrokseen sisältyy jonkin verran myös seisoskelua. Jugend-kävelykierroksen pakkasraja on -10 astetta. Jos on sitä kylmempää, sataa räntää tai lunta haitaksi asti tai koronarajoitukset estävät kokoontumiset, kävelyä siirretään.

Kävelyn siirtämisestä ja uudesta ajankohdasta tiedotetaan osallistujille henkilökohtaisesti sekä freelance-journalistien verkkosivuilla ja Facebook-ryhmässä viimeistään kaksi tuntia ennen kierrosta.

Kävelykierroksen vetää FM Eila Lokka Enerzia Koulutuksesta ja viestinnästä.

Freelancereiden hyvinvointikävelyt ovat Sydänliiton, Suomen journalistiliiton ja Suomen Freelance-journalistien yhteistä toimintaa. Maksuton tapahtuma on tarkoitettu Journalistiliiton freelance-jäsenille.


Ilmoittautuminen ja lisätietoja:

Ilmoittaudu freekävelylle kierroksen vetäjälle Eila Lokalle perjantaihin 12.2.2021 klo 15 mennessä osoitteessa eila.lokka@enerzia.fi.

Voit myös soittaa ja kysyä lisätietoja samasta sähköpostiosoitteesta tai puhelimitse numerosta 050 575 1073.

Ilmoitathan kävelyn yhteydessä, jos sinusta ei saa ottaa kierrokselta kuvia Suomen freelance-journalistien Facebook-ryhmään https://www.facebook.com/groups/669478289923957 ja vetäjän somekanaviin.

Pin It on Pinterest