Neuvottelutaidon koulutus Tampereella

Aika
12.11.2022
11.00 - 15.00

Paikka
Kulttuuritalo Telakka

Miten neuvotella rahasta, tekijänoikeuksista tai työn ehdoista? Entä miten saada juttuidea läpi, sopia editorin kanssa muutoksista artikkeliin tai neuvotella kuvattavan kanssa kuvaustilanteessa? Töissä tulee jatkuvasti eteen neuvottelemisen paikkoja, tekee sitten töitä työsuhteessa tai freelancerina. Tule neuvottelutaidon koulutukseen oppimaan paremmaksi neuvottelijaksi!

Suomen freelance-journalistit ja Pirkanmaan Journalistit järjestävät neuvottelutaidon koulutuksen lauantaina 12.11.2022 kello 11–15 kulttuuritalo Telakan toisessa kerroksessa Tampereella (Tullikamarin aukio 3). Maksuton koulutus on tarkoitettu Journalistiliiton jäsenille. Tilaisuudessa on tarjolla buffet-lounas.

Lottaliina Pokkinen

Lottaliina Pokkisen kuva: Mika Pakarinen

Kouluttajana toimii juristi, ammattineuvottelija ja tietokirjailija Lottaliina Pokkinen Lehtinen Legal Oy:stä. Pokkinen kertoo rakentavasta neuvottelutyylistä, auttaa tunnistamaan niin oman kuin neuvottelukumppanin käyttäytymistyylin ja antaa käytännön vinkkejä neuvottelujen eri vaiheisiin.

Pokkisen koulutuksen jälkeen keskustelemme neuvottelemisesta ja siitä, mistä kaikesta voikaan neuvotella. Keskustelua alustavat paikalliset journalistit, jotka kertovat omista neuvottelukokemuksistaan. Puheenvuorot pitää freelance-toimittaja, kustannustoimittaja ja Suomen freelance-toimittajien varapuheenjohtaja Tuukka Tuomasjukka sekä Aamulehden uutistoimittaja, luottamushenkilö ja Pirkanmaan Journalistien puheenjohtaja Sari Sainio.

Mukana keskustelemassa on myös Journalistiliiton koulutuspäällikkö Nina Porra ja Suomen freelance-journalistien va. toiminnanjohtaja Anna-Sofia Nieminen.

 

Ohjelma

11–13 Paremmaksi neuvottelijaksi / Lottaliina Pokkinen, juristi, ammattineuvottelija ja tietokirjailija, Lehtinen Legal Oy

13–14 Buffet-lounas

14–15 Kahden paikallisen journalistin puheenvuorot sekä keskustelua

15 Tilaisuus loppuu, mutta halukkaat voivat jatkaa keskustelua vapaamuotoisesti

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Käyttämättömästä paikasta ilman lääkärintodistusta veloitamme ruokailun kustannukset 27 euroa.

Tervetuloa oppimaan paremmaksi neuvottelijaksi, tapaamaan niin työsuhteisia kuin freelance-kollegoita ja keskustelemaan!

Lisätietoja: SFJ:n va. toiminnanjohtaja Anna-Sofia Nieminen, yhdistys [at] freet.fi

Pin It on Pinterest