Neuvottelutaidon koulutus Suomen freelance-journalistien jäsenille

Aika
10.04.2021
11.00 - 13.00

Paikka

Miten neuvotteluihin kannattaa valmistautua? Miten käsitellä pelkoa ”hankalan tyypin” maineesta? Miten puhua rahasta?

Freelance-journalistin työhön kuuluu jatkuvasti neuvotteluja työstä ja sen ehdoista. Neuvotteleminen on taito, jota kannattaa opetella.

Kuva Toni Härkönen

Suomen freelance-journalistit ry järjestää jäsenilleen lauantaina 10.4. kello 11.00-13.00 etäkoulutuksen neuvottelemisesta. Koulutuksessa käydään läpi neuvottelutyylejä ja pohditaan itselle luontaista käyttäytymistyyliä. Lisäksi tutustutaan Neuvottelijan Työkalupakkiin, jonka sisältämien vinkkien avulla sopimuksen ehdoista voi keskustella luovasti, ottaen huomioon sekä omat että neuvottelukumppanin tarpeet. Koulutus järjestetään etänä Zoomissa.

 

Kouluttajana toimii juristi, ammattineuvottelija ja tietokirjailija Lottaliina Pokkinen (OTL). Lottaliina auttaa luovien alojen tekijöitä heidän sopimusneuvotteluissaan yrityksensä Lehtinen Legal Oy:n kautta. Pokkisen kirja ”Artisti maksaa – neuvotteluopas luoville aloille” ilmestyi vuonna 2017. Neuvottelukoulutuksen osallistujat saavat alennuskoodin, jolla teoksen voi ostaa itselleen Otavan kirjakaupasta.

 

Koulutus on maksuton, ja se on tarkoitettu vain Suomen freelance-journalistien jäsenille. Ilmoittautuneiden jäsenyystiedot tarkastetaan. Linkki koulutukseen lähetetään ilmoittautuneille ennen tapahtumaa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 8.4.2021 kello 16.00.

Ilmoittautumislomake

Pin It on Pinterest