Neuvottelutaidon koulutus Oulussa

Aika
08.10.2022
11.00 - 15.00

Paikka
Radisson Blu Hotel Oulu

Miten neuvotella rahasta, tekijänoikeuksista tai työn ehdoista? Entä miten saada juttuidea läpi, sopia editorin kanssa muutoksista artikkeliin tai neuvotella kuvattavan kanssa kuvaustilanteessa? Töissä tulee jatkuvasti eteen neuvottelemisen paikkoja, tekee sitten töitä työsuhteessa tai freelancerina. Tule neuvottelutaidon koulutukseen oppimaan paremmaksi neuvottelijaksi!

Suomen freelance-journalistit ja Pohjois-Suomen Journalistit järjestävät neuvottelutaidon koulutuksen lauantaina 8.10.2022 kello 11–15 Radisson Blu Hotel Oulussa (Hallituskatu 1). Maksuton koulutus on tarkoitettu Journalistiliiton jäsenille. Tilaisuudessa on tarjolla brunssi.

Lottaliina Pokkinen

Lottaliina Pokkisen kuva: Mika Pakarinen

Kouluttajana toimii juristi, ammattineuvottelija ja tietokirjailija Lottaliina Pokkinen Lehtinen Legal Oy:stä. Pokkinen kertoo rakentavasta neuvottelutyylistä, auttaa tunnistamaan niin oman kuin neuvottelukumppanin käyttäytymistyylin ja antaa käytännön vinkkejä neuvottelujen eri vaiheisiin.

Pokkisen koulutuksen jälkeen keskustelemme neuvottelemisesta ja siitä, mistä kaikesta voikaan neuvotella. Keskustelua alustavat paikalliset journalistit, jotka kertovat omista neuvottelukokemuksistaan. Puheenvuorot pitää media-alan moniosaaja Anssi Juntto sekä medianomiopiskelija Anu Kauppila, joka on tehnyt toimittajan töitä niin freelancerina kuin työsuhteessa.

Mukana keskustelemassa on myös Journalistiliiton koulutuspäällikkö Nina Porra, Pohjois-Suomen Journalistien puheenjohtaja Minna Akimo ja Suomen freelance-journalisteista va. toiminnanjohtaja Anna-Sofia Nieminen sekä hallituksen rovaniemeläisvahvistus, toimittaja Maria Paldanius.

 

Ohjelma

11–13 Paremmaksi neuvottelijaksi / Lottaliina Pokkinen, juristi, ammattineuvottelija ja tietokirjailija, Lehtinen Legal Oy

13–14 Brunssi

14–15 Kahden paikallisen journalistin puheenvuorot sekä keskustelua

15 Tilaisuus loppuu, mutta halukkaat voivat jatkaa keskustelua vapaamuotoisesti

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Käyttämättömästä paikasta ilman lääkärintodistusta veloitamme ruokailun kustannukset 22,50 euroa. Suomen freelance-journalistit ja Pohjois-Suomen Journalistit maksavat Pohjois-Suomessa asuvien jäsentensä matkakulut ilmoittautumisen yhteydessä sovitulla tavalla.

Tervetuloa oppimaan paremmaksi neuvottelijaksi, tapaamaan niin työsuhteisia kuin freelance-kollegoita ja keskustelemaan!

Pin It on Pinterest