Neuvottelutaidon koulutus Jyväskylässä

Aika
29.10.2022
14.30 - 18.30

Paikka
Kahvila-ravintola Valkoinen Puu

Miten neuvotella rahasta, tekijänoikeuksista tai työn ehdoista? Entä miten saada juttuidea läpi, sopia editorin kanssa muutoksista artikkeliin tai neuvotella kuvattavan kanssa kuvaustilanteessa? Töissä tulee jatkuvasti eteen neuvottelemisen paikkoja, tekee sitten töitä työsuhteessa tai freelancerina. Tule neuvottelutaidon koulutukseen oppimaan paremmaksi neuvottelijaksi!

Suomen freelance-journalistit ja Keski-Suomen Journalistit järjestävät neuvottelutaidon koulutuksen lauantaina 29.10.2022 kello 14.30–18.30 kahvila-ravintola Valkoisessa Puussa Jyväskylässä (Cygnaeuksenkatu 2). Maksuton koulutus on tarkoitettu Journalistiliiton jäsenille. Tilaisuudessa on ruokatarjoilu.

Lottaliina Pokkinen

Lottaliina Pokkisen kuva: Mika Pakarinen

Kouluttajana toimii juristi, ammattineuvottelija ja tietokirjailija Lottaliina Pokkinen Lehtinen Legal Oy:stä. Pokkinen kertoo rakentavasta neuvottelutyylistä, auttaa tunnistamaan niin oman kuin neuvottelukumppanin käyttäytymistyylin ja antaa käytännön vinkkejä neuvottelujen eri vaiheisiin.

Pokkisen koulutuksen jälkeen keskustelemme neuvottelemisesta ja siitä, mistä kaikesta voikaan neuvotella. Keskustelua alustavat paikalliset journalistit, jotka kertovat omista neuvottelukokemuksistaan. Puheenvuorot pitävät freelance-kuvaaja ja vuoden kuvajournalisti Hanna-Kaisa Hämäläinen sekä Keskisuomalaisen toimittaja ja Keski-Suomen Median journalistien pääluottamushenkilö Heikki Kärki.

Mukana keskustelemassa on myös Journalistiliiton koulutuspäällikkö Nina Porra, Keski-Suomen Journalistien puheenjohtaja Matleena Ylikoski ja Suomen freelance-journalisteista va. toiminnanjohtaja Anna-Sofia Nieminen sekä puheenjohtaja Maria Markus.

 

Ohjelma

14.30–16.30 Paremmaksi neuvottelijaksi / Lottaliina Pokkinen, juristi, ammattineuvottelija ja tietokirjailija, Lehtinen Legal Oy

16.30–17.30 Ruokailu

17.30–18.30 Kahden paikallisen journalistin puheenvuorot sekä keskustelua

18.30 Tilaisuus loppuu, mutta halukkaat voivat jatkaa keskustelua vapaamuotoisesti

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Käyttämättömästä paikasta ilman lääkärintodistusta veloitamme ruokailun kustannukset 20 euroa.

Tervetuloa oppimaan paremmaksi neuvottelijaksi, tapaamaan niin työsuhteisia kuin freelance-kollegoita ja keskustelemaan!

Lisätietoja: SFJ:n va. toiminnanjohtaja Anna-Sofia Nieminen, yhdistys [at] freet.fi

Pin It on Pinterest