Nato-koulutus Oulussa

Aika
25.11.2023
11.00 - 17.00

Paikka
Radisson Blu Hotel Oulu

Mihin kaikkeen Nato-jäsenyys vaikuttaa ja mitä toimittajana olisi hyvä tietää Natosta? Mistä tietoa kannattaisi etsiä ja mitkä ovat hyviä Nato-lähteitä? Näihin kysymyksiin etsitään vastauksia Pohjois-Suomen Journalistien (PoJo), Suomen freelance-journalistien (SFJ) ja Radio- ja televisiotoimittajien liiton (RTTL) yhteisessä koulutuksessa lauantaina 25.11.2023 Oulussa Radisson Blu -hotellissa (Hallituskatu 1). Koulutus on maksuton ja avoin kaikille Journalistiliiton jäsenille.

Ilmoittaudu koulutukseen maanantaihin 20.11.2023 mennessä tästä linkistä. Huomaathan, että Pohjois-Suomen Journalistien jäsenet voivat ilmoittautua samalla lomakkeella yhdistyksensä sääntömääräiseen syyskokoukseen, joka pidetään seuraavana päivänä. Suomen freelance-journalistien jäsenet voivat ilmoittautua lomakkeella lauantain koulutukseen, brunssille ja päiväkahville, eikä jäsenille korvata matka- tai majoituskuluja.

Perumismaksu ilmoittautumisen päätyttyä on kokouspaketin hinta 30 euroa. Sairastumisensa todistaneilta ei perumismaksua peritä.

Ohjelma

11.00 Brunssi (Bistro Mesu, Radisson Blu)

12.00 Tilaisuuden avaus / PoJo:n puheenjohtaja Minna Akimo

12.05 Tiedä ainakin nämä asiat Natosta / Ulkopoliittisen instituutin tutkija Iro Särkkä (etänä)

13.00 Naton pohjoiset ulottuvuudet – Miten Nato näkyy ja vaikuttaa pohjoisessa? / Prikaatikenraali evp. Juha Pyykönen

14.00 Keskustelua ja kahvit

14.30 Nato-Suomen uusi asema USAn ja Kiinan suurvaltapelissä – konkreettista tietoa Natosta ja sen seuraamisesta / Ylen Aasian kirjeenvaihtaja, toimittaja Mika Hentunen (etänä)

16.00 Media ja huoltovarmuus / Suomen Journalistiliiton puheenjohtaja Hanne Aho

16.45 Barents Press esittäytyy / Timo Sipola

17.00 Tilaisuus päättyy

 

Lisätietoja

Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia Pohjois-Suomen Journalistien puheenjohtajalle Minna Akimolle osoitteeseen minna.akimo (at) gmail.com.

Pin It on Pinterest