Miten luon asiantuntijaprofiilin ja brändään itseni somessa?

Aika
10.09.2019
13.00 - 17.00

Paikka
Journalistiliiton kokoustila

Tule mukaan koulutukseen, jossa saat konkreettisia eväitä, työkaluja, taitoja ja rohkaisua toimittajan oman asiantuntijabrändin rakentamiseen somessa.

Toimittajana sinulle on melkoisesti hyötyä hyvästä asiantuntijaprofiilista ja aktiivisesta viestinnästä somessa. Voit saada lisää töitä, hyviä juttuideoita ja relevanttia tietoa juttujen taustaksi, mutta myöskin arvokkaita suhteita eri alojen asiantuntijoihin ja vaikuttajiin, sopivia haastateltavia ja vaikuttavuutta omalle viestinnällesi asiantuntijana.

Käytännönläheisessä koulutuksessa kerrotaan muun muassa, mitä hyötyä on vahvasta asiantuntijaprofiilista, miten kannattaa lähteä liikkeelle, miten parhaiten tavoitat oman yleisösi somessa, vaikutat ja laajennat omaa verkostoasi.

Kouluttajanamme toimii asiantuntijaviestinnän konkari Hanna Takala Zentosta. Hannalla on pitkä kokemus sosiaalisen median kouluttamisesta ja konsultoinnista asiantuntijoille liitoissa, eri medioissa, julkishallinnossa ja yrityksissä.

Koulutuksen sisältö:

– Mitä tarkoittaa asiantuntijuuden/asiantuntijabrändin rakentaminen verkossa?

– Miten hyödyt toimittajana asiantuntijuutesi esille tuomisesta?

– Millä somekanavilla kannattaa rakentaa toimittajan asiantuntijabrändiä?

– Millainen on hyvä toimittajan asiantuntijaprofiili?

– Millainen sisältö kiinnostaa yleisöäsi?

– Miten voimistat oman viestinnän vaikuttavuutta?

– Millainen viesti on mahdollisimman toimiva?

– Miten ei kannata viestiä asiantuntijana somessa?

– Miten toimit systemaattisesti somessa ja miten some sovitetaan osaksi työpäivää?

– Miten mittaat tuloksia eli omaa onnistumista?

Koulutukseen sisältyy myös lyhyt katsaus uusimpiin sometrendeihin, (myös nuorison käyttämiin) alustoihin ja tulevaisuuteen.

 

Katso apurahahausta täältä.

Kurssin osallistumismaksuun myönnetään enintään 499 euron pikkustipendejä. Kurssin hinta on 140 €. Kurssimaksua varten voi anoa Lehdistön freelancereiden apurahahoitokunnalta 115 euron pikkustipendiä, jolloin omakustannushinnaksi jää 25 €.  Lisäksi pitkämatkalaiset voivat hakea apurahaa matkoihin ja majoitukseen kuitenkin niin, ettei apurahan yhteissumma ylitä 499 euroa.

Pin It on Pinterest