Mitä on olla free -päivä Rovaniemellä

Aika
02.12.2016
12.00 - 17.00

Paikka
Korundin lämpiö

Tuhti paketti tietoa, inspiraatiota ja vertaistukea freelancereille ja muillekin päivän teemoista kiinnostuneille viestintäalan toimijoille. Kuulet, millainen on freen sosiaaliturva, mitä liiton uusi Mediakunta-osuuskunta tarjoaa ja millaiset ovat onnistumisen eväät pohjoisen freelancereilla. Journalistiliiton koulutuspäivän kuluessa opit myös hyödyntämään somea entistä paremmin Markkinointiviestintätoimisto Kuulun nikseillä.

Tervetuloa mukaan, jos haluat uutta potkua freeurallesi tai yrittäjyys kiinnostaa! Paikalla Journalistiliiton juristi Jussi Salokangas, paikallista viestintäalan freeosaamista sekä Kuulun toimitusjohtaja Jonna Muurinen, jonka some- ja webanalytiikkaesitys sisältää mm seuraavia elementtejä:
Miten voin tehostaa sisältöjen levitystä verkossa ja somessa?
Miten vaikuttavuutta mitataan?
Mitä statistiikkaa nettisivuilta ja somesta on saatavilla ja mitä ne tarkoittavat?
Miten jalostan mitatusta datasta tietoa ja johdan tällä tiedolla työtäni?
Tarjolla myös iltapäiväkahvit.
Koulutukseen mahtuu 40 osallistujaa. Koulutus on ilmainen Journalistiliiton jäsenille. Muilta perimme 30 euron osallistumismaksun.
Ilmoittautuminen on sitova. Viimeinen peruutuspäivä on 23.11., sen jälkeen perimme 30 euron peruutusmaksun ja maksuton peruutus onnistuu vain lääkärintodistuksella.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Journalistiliiton sivuilta.

Pin It on Pinterest