Mitä kuuluu lastensuojelu?

Aika
25.04.2018
16.00 - 18.30

Paikka
Lastensuojelun Keskusliitto

Miten lastensuojelusta pystyy uutisoimaan tasapuolisesti ja journalistin etiikkaa noudattaen? Miten lapsen yksityisyyden suoja tulee huomioida? Miten kertoa tarinoita suurelle yleisölle ilman, että lastensuojelun salassapitosäännökset ja luottamuksellisuus vaarantuvat? Mistä löydän tietoa ja haastateltavia? Miten lainsäädäntö tukee lastensuojelun toimivuutta ja mitä pitäisi tehdä?

Näihin kysymyksiin saat vastauksia ajankohtaiskoulutuksessa Lastensuojelun Keskusliitossa. Kouluttajina toimivat Lastensuojelun Keskusliiton toiminnanjohtaja Hanna Heinonen, Lastensuojelun Keskusliiton asiantuntijat, Espoon lastensuojelun edustajat sekä Julkisen sanan neuvoston puheenjohtaja Elina Grundström.

Lastensuojelun Keskusliitto on käynnistänyt uuden julkaisusarjan ”Mitä kuuluu, lastensuojelu?”, jossa tarkastellaan lastensuojelun toimivuutta ja tilannetta eri näkökulmista. Sarjan ensimmäinen julkaisu kartoittaa lastensuojelua koskevien suositusten toteutumista ja se julkaistaan koulutusta seuraavana päivänä 26.4. Koulutuksessa kerrotaan julkaisun päähavainnoista.

Ohjelma:

16:00-17:00    Mitä kuuluu, lastensuojelu? Kohti parempaa lastensuojelua
Hanna Heinonen, Leena Wilén ja Reetta Kallio, Lastensuojelun Keskusliitto

17:00-18:00    Miten kirjoittaa lapsista ammattieettisesti? Esimerkkejä JSN:n ratkaisuista
Elina Grundström, Julkisen sanan neuvosto

18:00-18:30    Kysymyksiä ja keskustelua, mahdollisesti kommenttipuheenvuoro lastensuojelun kentältä

Tilaisuuteen mahtuu 30 SFJ:n ja HSJ:n jäsentä. Koulutus on ilmainen ja siihen sisältyy kahvitarjoilu. Koulutukseen osallistuville  on järjestetty mahdollisuus tutustua Espoon lastensuojeluun toukokuussa. Osallistujilla on mahdollisuus ilmoittautua vierailuun koulutuspäivän yhteydessä.

SFJ:n jäsenet ilmoittautuvat tällä lomakkeella.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Pin It on Pinterest