Milloin free on jäävi?

Aika
28.05.2019
14.30 - 16.30

Paikka
Oodi, Kuutio (2.krs.)

Freelancerilla on monta asiakasta ja usein myös erilaisia ammatillisia rooleja. Monen osaamispaketissa on journalismia eri alustoille, koulutusta, tiedotusta, viestinnän sparrausta ja joskus myös markkinoinnin rajat ylittävää toimintaa.

Miten ylittää rajoja eri asiakkaiden ja roolien välillä niin, että toiminta on eettisesti kestävää? Milloin on kyseessä sellainen kaksoisrooli, että vastaan tulee tulee Journalistin ohje: “journalisti ei saa käyttää asemaansa väärin tai että journalistin ei pidä käsitellä aiheita, joihin liittyy henkilökohtaisen hyötymisen mahdollisuus”? Tulisiko eri tehtävien ja toimeksiantajien välillä liikkumisen olla läpinäkyvämpää? Missä kohtaa jutuntekoa hälytyskellojen tulisi soida?

Tilaisuuden aluksi JSN:n puheenjohtaja Elina Grundström kertoo, millaisia päätöksiä ja pohdintoja JSN:ssä on tämän asian suhteen tehty?

Paneelikeskustelussa pohdimme ongelmakohtia ja ratkaisuvaihtoehtoja. Keskustelemassa Elina Grundström, Hanna Jensen, Pasi Kivioja,  Jarno Liski, Sami Turunen ja Mari Uusivirta.

Mukaan mahtuu 50 SFJ:n jäsentä.

 

Pin It on Pinterest