Juhannuskylän jugend-kaunottaret

Aika
13.04.2021
17.00 - 18.00

Paikka
Tampereen keskuspaloasema

Pirkanmaan freelancereiden kolmannella opastetulla freekävelyllä tutustumme Tampereen itäosien tunnettuihin ja vähemmän tunnettuihin jugend-arkkitehtuurin helmiin. Aloitamme kierroksen Wivi Lönnin suunnittelemalta Tampereen keskuspaloasemalta. Kierros päättyy Tammelaan Antika-ravintolan eteen.

 

Kävelylle kannattaa pukeutua lämpimästi, sillä kierrokseen sisältyy jonkin verran myös seisoskelua. Jugend-kävelykierroksen pakkasraja on -10 astetta. Jos on sitä kylmempää, sataa räntää tai lunta haitaksi asti tai koronarajoitukset estävät kokoontumiset, kävelyä siirretään.

 

Kävelyn siirtämisestä ja uudesta ajankohdasta tiedotetaan osallistujille henkilökohtaisesti sekä freelance-journalistien verkkosivuilla ja Facebook-ryhmässä viimeistään kaksi tuntia ennen kierrosta.

Kävelykierroksen vetää FM Eila Lokka Enerzia Koulutuksesta ja viestinnästä.

Freelancereiden hyvinvointikävelyt ovat Sydänliiton, Suomen journalistiliiton ja Suomen Freelance-journalistien yhteistä toimintaa. Maksuton tapahtuma on tarkoitettu Journalistiliiton freelance-jäsenille. 


Ilmoittautuminen ja lisätietoja:

Ilmoittaudu freekävelylle kierroksen vetäjälle Eila Lokalle perjantaihin 9.4.2021 klo 15 mennessä osoitteessa eila.lokka@enerzia.fi.

Voit myös soittaa ja kysyä lisätietoja samasta sähköpostiosoitteesta tai puhelimitse numerosta 050 575 1073.

Ilmoitathan kävelyn yhteydessä, jos sinusta ei saa ottaa kierrokselta kuvia Suomen freelance-journalistien Facebook-ryhmään

https://www.facebook.com/groups/669478289923957 ja vetäjän somekanaviin.

 

Pin It on Pinterest