Jakautuuko Suomi? -seminaari ja -verkostoitumistilaisuus

Aika
16.05.2014 - 17.05.2014
0.00

Paikka
Kulttuuritehdas Korjaamo

Koneen Säätiö käynnistää Jakautuuko Suomi? -rahoitushaun seminaarilla, työpaja- ja verkostoitumistilaisuudella, jotka järjestetään 16.-17.5.2014 Kulttuuritehdas Korjaamon tiloissa Helsingissä. Ensimmäinen päivä on yleisölle avoin ja toisena seminaariin valitut osallistujat työskentelevät työpajoissa. Suunnatun rahoitushaun aikataulusta ilmoitetaan myöhemmin.

Koneen Säätiön järjestämässä seminaarissa esitellään The Guardianin ja London School of Economicsin yhteishanke Reading the Riots , joka liittyy Lontoon esikaupunkien mellakoihin vuonna 2011. Hankkeen saapuu esittelemään Lontoon kauppakorkeakoulun kriminologian ja sosiaalipolitiikan professori Tim Newburn.

Seminaarissa puhuvat myös mm. toimittaja ja tietokirjailija Elina Grundström, tutkimusprofessori Matti Kortteinen, sosiologi ja demokratiatutkija Veikko Eranti, poliittinen sosiologi Eeva Luhtakallio, toimittaja Esa Mäkinen, toimittaja ja tietokirjailija Johanna Vehkoo, sosiologian tohtoriopiskelija Lotta Junnilainen sekä poliittisen sosiologian tutkija Tuomas Ylä-Anttila.

http://www.koneensaatio.fi/fi/jakautuuko-suomi1

https://www.facebook.com/jakautuukosuomi

Pin It on Pinterest