Hybridikoulutus: hakukoneoptimoinnin perusteet freelance-journalisteille

Aika
31.08.2022
15.00 - 17.00

Paikka
Journalistiliiton toimisto tai etänä Teams

Mitä freelancerin kannattaa ainakin tietää hakukoneoptimoinnista, ja miten sitä voi hyödyntää journalistisessa työssä? Kouluttaja Inka Ikonen käy konkreettisesti läpi hakukoneoptimoinnin etuja ja näyttää havainnollistavilla esimerkeillä, miten verkkosisältöjä kannattaa laatia tai muokata hakukoneita ajatellen.

Ikosen suosittu hakukoneoptimoinnin koulutus järjestetään tällä kertaa hybridinä: osallistua voi etänä Teamsissa tai livenä Helsingissä Suomen Journalistiliiton toimistolla (Säästöpankinranta 2 A, 7. krs).

Koulutukseen osallistuminen ei edellytä ennakkotietoja hakukoneoptimoinnista. Jotta saa koulutuksesta kaiken hyödyn irti, olisi hyvä tuntea WordPress-julkaisujärjestelmän tai muun vastaavan julkaisujärjestelmän käyttöä ainakin pintapuolisesti.

Koulutuksessa opit

  • mitä hyötyä näkyvyydestä hakukoneoptimoinnista on
  • mitä freelancerin kannattaa tietää hakukoneiden toiminnasta
  • miten omien juttujen verkkonäkyvyyttä ja sen elinaikaa internetissä voi lisätä
  • miten omien tai asiakkaan sivujen näkyvyyttä voi lisätä
  • miten tämä käytännössä tehdään
  • miten hakukoneoptimoitu juttu myydään.

Ikonen on viestintäalan yrittäjä. Hän tekee töitä toimittajana, kouluttajana ja konsulttina sekä kirjoittaa Inka I -blogia, jonka kävijöistä suurin osa tulee Googlen kautta. Ikonen on kouluttanut hakukoneoptimoinnista vuosia ja luonut SEO-strategioita useille verkkosivustoille. Aiemmin hän on työskennellyt Aller Median digitaalisista lifestyle-sisällöistä vastaavana toimituspäällikkönä, Kauneus & Terveys -lehden verkkosivujen tuottajana ja Ilta-Sanomien toimittajana.

Koulutus maksaa Suomen freelance-journalistien jäsenille 35 euroa ja muille Journalistiliiton jäsenille 55 euroa. Laskut lähetetään osallistujille sähköpostitse. Käyttämättömästä paikasta ilman lääkärintodistusta veloitamme 30 euroa.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen yhdistys@freet.fi.

Pin It on Pinterest