Helsingin Sanomat esittää: MUSTA LAATIKKO

Aika
29.11.2016
18.30

Paikka
Pieni näyttämö, Kansallisteatteri

Teatteriretki SFJ:n jäsenille Kansallisteatterin pienelle näyttämölle.
Yhdistyksen subventoiman lipun hinta on 20 euroa.
Mukaan mahtuu 12 yhdistyksen jäsentä.

LIPUT ESITYKSEEN MYYTY. Ilmoitamme peruutuspaikoista jäsenkirjeissämme!

Musta laatikko -illan aikana HS:n journalistit kertovat yleisölle ennen julkaisemattomia tositarinoita. Tarinat voivat sisältää puheen lisäksi videota, kuvaa, ääntä ja musiikkia. Esityksen aikana lavalle nousee kymmenkunta journalistia Helsingin Sanomista. He paljastavat yleisölle ne tarinat, jotka ovat heitä itseään koskettaneet, yllättäneet tai mietityttäneet. Aiheet ovat sellaisia, joiden tutkimiseen he ovat syvällisesti uppoutuneet.

Musta laatikko -esitys etenee kuin laadukas sanomalehti: aiheiden kirjo sekä yllättää että viihdyttää. Ulkomaanjournalismista siirrytään sujuvasti kulttuuriin ja pakinaa voi seurata kuvajournalistin videopäiväkirja. Yleisölle ei etukäteen paljasteta, mitä aiheita ilta tuo tullessa an.

Noin kahden tunnin mittaisen esityksen jälkeen tekijäporukka kutsuu yleisön viettämään kanssaan iltaa Pienen näyttämön viinibaariin.

Tapahtuman esikuvana toimii Yhdysvalloissa kehitetty Pop Up Magazine -esityssarja, joka toteutettiin ensi kerran vuonna 2009 pienen teatterin lavalla San Franciscossa. Nyt tapahtuma kiertää ympäri Yhdysvaltoja ja kerää tuhatpäisen yleisön loppuunmyytyihin saleihin.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

” target=”_blank”>

Pin It on Pinterest