Heidi Piiroinen: Left Coast – näyttelyvierailu SFJ:n jäsenille

Aika
04.03.2017
18.30 - 20.15

Paikka
Bang Bang Gallery, Aalto EE

Opastettu vierailu valokuvaaja Heidi Piiroisen näyttelyyn Left Coast lauantaina 4. maaliskuuta kello 18.30 alkaen.
Helsingin Sanomien valokuvaaja Heidi Piiroinen esittelee näyttelynsä, kertoo välivuodestaan ja dokumenttielokuvan opinnoistaan Berkeleyn yliopistossa. Näyttelyä ei pääse katsomaan, kuin sovitusti, eli nyt olisi hieno mahdollisuus nähdä se.

Heidi Piiroinen (syntynyt 1978) on Helsingin Sanomien valokuvaaja.
Hän vietti perheensä kanssa vuoden Yhdysvalloissa opiskellen dokumenttielokuvaa Helsingin Sanomain Säätiön stipendiaattina Berkeleyn yliopistossa. Uusi paikka ja elämäntilanne haastoi katsomaan ja kokemaan lapsiperheen arkea toisella tapaa. Näyttely kuvaakin koko perheen elämää Berkeleyssä. “Paras kamera on se, joka on mukana”, sanoo Piiroinen. Suuri osa näyttelyn kuvista on kuvattu kännykällä.

Heidi Piiroinen on palkittu useasti suomalaisessa ”Vuoden lehtikuvat” kuvajournalismikilpailussa. Hän sai juuri valmiiksi ensimmäisen dokumenttielokuvansa ”Black Hole Mama”, joka on sympaatttinen ja intiimi kuvaus Jakomäessä sijaitsevan purettavaksi tuomitun talon asukkaista. Se sai ensi-iltansa eilen 25.1.2017 osana Helsingissä järjestettävää DocPoint dokumenttielokuvafestivaalia.

Tilaisuus on maksuton.

Sitovat ilmoittautumiset.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Pin It on Pinterest