Hakukoneoptimoinnin perusteet freelance-journalisteille -etäkoulutus Zoomissa

Aika
29.04.2021
15.00 - 17.00

Paikka

KOULUTUS ON TÄYNNÄ.

Mitä freelancerin pitää ainakin tietää hakukoneoptimoinnista, ja miten sitä voi hyödyntää journalistisessa työssä? Kouluttaja Inka Ikonen käy konkreettisesti läpi hakukoneoptimoinnin etuja ja näyttää havainnollistavilla esimerkeillä, miten verkkosisältöjä kannattaa laatia tai muokata hakukoneita ajatellen. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä ennakkotietoja hakukoneoptimoinnista. Jotta saat koulutuksesta kaiken hyödyn irti, olisi hyvä, että tuntisit joko wordpressin tai muun vastaavan julkaisujärjestelmän käyttöä ainakin pintapuolisesti.

Koulutuksessa opit,

  • mitä hyötyä näkyvyydestä hakukoneoptimoinnista on
  • mitä freen pitää tietää hakukoneiden toiminnasta
  • miten omien juttujen verkkonäkyvyyttä ja sen elinaikaa internetissä voi lisätä
  • miten omien tai asiakkaan sivujen näkyvyyttä voi lisätä
  • miten tämä käytännössä tehdään
  • miten hakukoneoptimoitu juttu myydään

Kouluttaja Inka Ikonen on viestintäalan yrittäjä. Hän tekee töitä toimittajana, kouluttajana & konsulttina ja kirjoittaa Inka I -blogia. Hänen suurin intohimonsa on hakukoneoptimointi, jolle hänen koko liiketoimintansa pohjautuu. Inkan blogissa vierailee parhaimmillaan yli 15 000 kävijää viikossa, joista suurin osa tulee Googlen kautta.

Inka on työskennellyt aiemmin Aller Median digitaalisista lifestyle-sisällöistä vastaavana toimituspäällikkönä, Kauneus & Terveys -lehden verkkosivujen tuottajana ja Ilta-Sanomien toimittajana. Hän on kouluttanut hakukoneoptimoinnissa vuosia ja luonut SEO-strategioita useille verkkosivustoille.

Koulutus maksaa Suomen freelance-journalistien jäsenille 35 euroa, muille Journalistiliiton jäsenille 55 euroa. Ilmoittautuminen on sitova. Koulutuksen otetaan mukaan 25 ensiksi ilmoittautunutta.

Pin It on Pinterest