Hae apurahaa pohjoismaiseen freeseminaariin

Aika
14.06.2013
12.00 - 17.00

Paikka

Vielä ehdit hakea apurahaa pohjoismaiseen freelancejournalistien seminaarin. Nordic Freelance 2013, pidetään Suomessa, 14.–16.6.2013. Seminaarin pääteema on Beyond the Borders eli ”yli rajojen”. Hakuaika päättyy 29.4.2013

Seminaaripaikkana on luonnonkaunis Kirkkonummen Majvik. Suomen Journalistiliittoon kuuluvat freelancerit voivat hakea maksimissaan 450 euron suuruista apurahaa seminaarimaksuun ja matkakuluihin. Omavastuuosuus on 40 euroa.
Erityisesti toivotaan hakemuksia jäseniltä, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet ao. tapahtumaan. Tästä apurahasta ei aiheudu karanteenia muihin apurahoihin. Meilaas vapaamuotoinen hakemus perusteluineen 29.4.2013 mennessä osoitteella: yhdistys@freet.fi
Seminaarin luennoilla ja työpajoissa käsitellään rajoja ja niiden ylittämistä monesta näkökulmasta. Erityisen vahvasti seminaari nostaa esiin Venäjän ihmisoikeustilannetta sekä median etiikkaa ja toimintamahdollisuuksia koskevat kysymykset.

Muita teemoja ovat teknologian tuomat uudet uhat ja ratkaisut sekä journalistien mahdollisuus puolustaa nykyisessä median murroksessa journalismin laatua. Esillä ovat myös tekijänoikeudet, dokumentarismi ja kulttuurienväliset kysymykset.
Seminaarin ohjelma löytyy osoitteesta:
http://nordicfreelance.com/
Noin 25 kilometrin päässä Helsingistä sijaitseva kokous- ja kongressihotelli Majvik http://www.majvik.fi/ tarjoaa seminaarille hienot puitteet luonnonkauniissa ympäristössä, jugendlinnan vieressä. Kokouspalveluiden ohella tarjolla on useita saunoja, luontopolku ja sopivaa maastoa vapaamuotoisen ohjelman järjestämiseen.
Lauantain iltaohjelmaa tarjoaa funkbändi Eternal Erection.
Seminaarimaksu sisältää majoituksen ja ruokailut. Edullisimmin osallistuja majoittuu kahden hengen huoneessa, 290 €.

Seminaarin pääkieli on englanti, osa työpajoista voidaan järjestää pohjoismaisilla kielillä. Seminaari alkaa perjantaina lounaalla ja päättyy sunnuntaina lounaaseen. Seminaarin ilmoittautumisesta osanottajille annetaan tarkemmat ohjeet myöhemmin keväällä.

ps.jos kuulet tästä nyt ensimmäistä kertaa, Sfj:n sähköinen jäsenkirje ei todennäköisesti ole tavoittanut sinua. Korjaa tilanne ja ilmoita toimiva sp-osoitteesi toimisolle:
yhdistys@freet

Pin It on Pinterest