Suomen freelance-journalistit ry
Karttaa ei ole saatavissa

Aika
23.02.2021
16.15 - 17.15

Paikka
Pirkanmaan musiikkiopisto

Tampereen freelance-journalistien toisella freekävelyllä tutustumme Tampereen länsiosan kauneimpiin jugend-rakennuksiin samalla kun reippailemme ja vaihdamme kuulumisia.

Pirkanmaan freelancereiden toisella opastetulla freekävelyllä tutustumme Tampereen länsiosien upeaan jugend-arkkitehtuuriin ja Näsinpuistoon. Aloituskohteemme Koulukatu on maakunnallisesti arvokas rakennettu kulttuuriympäristö, joka on tunnettu myös toisen puolen yhtenäisestä jugendtalojen rivistöstään. Kierros päättyy Hämeenpuiston pohjoispäähän Näsinpuistoon laidalle.

 

Kävelylle kannattaa pukeutua lämpimästi, sillä kierrokseen sisältyy jonkin verran myös seisoskelua. Jugend-kävelykierroksen pakkasraja on -10 astetta. Jos on sitä kylmempää, sataa räntää tai lunta haitaksi asti tai koronarajoitukset estävät kokoontumiset, kävelyä siirretään.

 

Kävelyn siirtämisestä ja uudesta ajankohdasta tiedotetaan osallistujille henkilökohtaisesti sekä freelance-journalistien verkkosivuilla ja Facebook-ryhmässä viimeistään kaksi tuntia ennen kierrosta.

Kävelykierroksen vetää FM Eila Lokka Enerzia Koulutuksesta ja viestinnästä.

Freelancereiden hyvinvointikävelyt ovat Sydänliiton, Suomen journalistiliiton ja Suomen Freelance-journalistien yhteistä toimintaa. Maksuton tapahtuma on tarkoitettu Journalistiliiton freelance-jäsenille. 


Ilmoittautuminen ja lisätietoja:

Ilmoittaudu freekävelylle kierroksen vetäjälle Eila Lokalle perjantaihin 17.2.2021 klo 15 mennessä osoitteessa eila.lokka@enerzia.fi.

Voit myös soittaa ja kysyä lisätietoja samasta sähköpostiosoitteesta tai puhelimitse numerosta 050 575 1073.

  1. Ilmoitathan kävelyn yhteydessä, jos sinusta ei saa ottaa kierrokselta kuvia Suomen freelance-journalistien Facebook-ryhmään https://www.facebook.com/groups/669478289923957 tai vetäjän somekanaviin.