Free your mind – luovuutta ja yhteistyön voimaa freejournalistin työhön

Aika
19.11.2021
Koko päivä

Paikka
Hotelli Rantapuisto

Free your mind -teemapäivästä saat työvälineitä oman luovuutesi vaalimiseen – sehän on freelancerin tärkein työkalu sekä elannon että elämänilon lähde. Saat käytännön apuvälineitä omasta jaksamisesta huolehtimiseen. Käymme läpi ideoinnin menetelmiä sekä tekstin ja kuvan vuoropuhelua freetyön käytäntöä unohtamatta. Teemapäivän ilta on omistettu yhteistyölle ja verkostoitumiselle. Tule tutustumaan uusiin mahdollisiin työ- ja sparrauskavereihin, kollegoihin ja yhteistyökumppaneihin!

Free your mind -teemapäivä järjestetään perjantaina 19. marraskuuta. Kauempaa tulevat voivat saapua paikalle jo torstaina illalla, ja pitkämatkalaisten on mahdollista jäädä hotelliin myös perjantain ja lauantain väliseksi yöksi. Majoitus järjestetään yhden hengen huoneissa.

OHJELMA

10–10.30 Aamiainen hotelli Rantapuistossa
10.30–11 Tervetulopuheenvuoro ja esittäytyminen. Suomen freelance-journalistit ry.
11–11.45 Hyvinvoinnin edistämisen marssijärjestys – fokuksessa freelancerin hyvinvointi. Hyvinvointialan yrittäjä Riku Aalto
11.45–13.15 Aivot, mieli, sydän ja keho: luovuuden neljä tukijalkaa. Neurologi, aivotutkija Kiti Müller
13.15–14.30 Lounas
14.30–15.30 Ideointimenetelmiä freetyöhön. Freetoimittaja Gilbert Granholm

15.30–15.45 Kahvitauko

15.45–16.45 Kuvat vai teksti: kumpi tarinaa kuljettaa? Visuaalinen pedagogi Sarri Kukkonen
16.45–17 Tauko
17–20 Yhteistyön ilta. Vapaamuotoisessa tapahtumassa free-työparit kertovat työskentelystään. Miten kuvaajan ja toimittajan yhteistyö pelaa parhaiten? Ja mitä iloa on toimivasta yhteistyösuhteesta? Illan aikana nautitaan buffet-illallinen kellariravintolassa. Tapahtuma jatkuu vapaamuotoisena illanviettona.

Ohjelman muutokset ovat valitettavia mutta mahdollisia. Mikäli koronaviruspandemian vuoksi asetetut viranomaismääräykset estävät tapahtuman järjestämisen suunnitellusti, siirretään tapahtuma uuteen ajankohtaan ja muutoksesta ilmoitetaan osallistujille mahdollisimman pian.

LISÄTIETOJA

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Tapahtumaan ja sen matkakuluihin on jaettu pikkuapurahoja. Lisäksi osallistuja maksaa omavastuuosuutena illallisen (50 euroa). Illallisen juomat ovat vapaavalintaiset ja omakustanteiset.

Lisätietoja tapahtumasta: Anna-Sofia Nieminen, anna-sofia.nieminen@freet.fi tai yhdistys@freet.fi

 

Pin It on Pinterest