Esiintymistaidon valmennus freelance-journalisteille

Aika
27.03.2021
Koko päivä

Paikka
Musiikkiteatteri Kapsäkki

Koulutus on peruttu,  ja se pyritään järjestämään uudelleen syksyllä 2021.

 

Päivän valmennus tarjoaa kattavan paketin esiintymistaidoista sekä käytännön harjoitteita, jotka hyödyttävät suoraan työtä. Osallistujat pääsevät harjoittelemaan kokonaisvaltaista ilmaisua, ja he saavat työkaluja taitojen kehittämiseen myös valmennuksen jälkeen.

Valmennuksen ansiosta osallistuja

  • osaa tehdä yleisöanalyysin ja suunnata asiansa erilaisille yleisöille
  • ymmärtää vuorovaikutuksen, läsnäolon sekä kehon- ja elekielen merkityksen esiintyessä ja osaa harjoittaa näitä itsenäisesti
  • hahmottaa elävän äänenkäytön merkityksen ja osaa rikastaa omaa ilmaisuaan
  • hallitsee useita keinoja esiintymisjännityksen kanssa toimimiseen ja esitykseen valmistautumiseen
  • hahmottaa omat vahvuutensa ja kehityskohteensa ja osaa työskennellä niiden kehittämiseksi myös itsenäisesti valmennuksen jälkeen

Kurssin aikana osallistujat valmistavat noin kolmen minuutin mittaisen esityksen valitsemastaan aiheesta. Esitykset videoidaan pareittain, jonka jälkeen ne katsotaan yhdessä. Kukin valmennettava saa henkilökohtaisen palautteen esityksestään.

Kouluttajana toimii näyttelijä ja esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmentaja Elina Aalto. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmentamisesta positiivisella ja kannustavalla tavalla. Hänet on myös nähty Helsingin ja Turun kaupunginteatterien sekä Kansallisteatterin lavalla. Supervoimakseen Aalto mainitsee ujoimmankin osallistujan mukaan tempaamisen.

Aallon kotisivut ovat osoitteessa https://elinaaalto.fi.

Koulutukseen valitaan enintään 20 henkilöä. Mikäli koulutusta ei voida järjestää koronarajoitusten vuoksi, se siirretään uuteen ajankohtaan. Mikäli koulutukseen ei hae tarpeeksi osallistujia, tapahtuma perutaan.

 

Näin haet valmennukseen

Valmennuksen osallistujille myönnetään pikkuapuraha. Pikkuapuraha kattaa koulutuksen kulut sekä matkakuluja, ja stipendi on enintään 499 euron suuruinen. Matkakuluihin voi sisällyttää myös majoituskuluja. Pikkustipendi ei aiheuta karenssia muihin SFJ:n tai Jokesin apurahoihin.

Koulutus maksaa 375 euroa / osallistuja, ja hinta sisältää aamiaisen. Koulutuksen aikana kurssilaiset käyvät omakustanteisesti lounaalla.

Haku päättyy 26.2.2021 kello 24.00. Hakemus pitää olla tähän mennessä valmiiksi täytetty ja tallennettu. Hae apurahaa vain todellisiin kuluihin, käyttämätön apuraha pitää palauttaa.

Apurahan hakuohjeet ja -ehdot ovat Freet.fi -apurahasivulla

Lisätiedot: yhdistys@freet.fi

Pin It on Pinterest