Eero Kokon studiovalaisun peruskurssi SFJ:n jäsenille

Aika
07.10.2016
12.00 - 16.00

Paikka
KontrolZ studio

Aika: perjantai 7.10.2016 kello 12-16
Paikka: KontrolZ studio, Helsinki
Kouluttajana toimii valokuvaaja Eero Kokko.

Kurssilla käsitellään studiovalaisun perusteita henkilökuvauksessa. Kurssin pääpaino on käytännönläheisissä ja luovissa ratkaisuissa henkilöiden kuvaamisessa.

Kurssi toimii jo studiossa työskenneillekin virikkeenä uusien kuvaustyylien kehittämiseen tai studion valaisuun vasta tutustuvalle kuvaajalle. Jos valaiset henkilöt aina samalla tavalla, kannattaa välillä virkistää kuvausta uusilla valaisutavoilla. Vaikkei omistaisi enempää kalustoa, voi parillakin valolla tehdä ihmeitä! Pääpaino kurssissa on kuitenkin studiovalaisun perusteissa.

Päivän aikana pohditaan mm. miten voit vaikuttaa eri valojen muutoksilla tunnelman muutokseen? Lisäksi käsitellään erilaisten valonmuokkainten tarkoitusta, valon suuntaa ja laatua erilaisina tehokeinoina.
Samalla mietitään, millaisiin laitteisiin tai välineisiin kannattaisi satsata.

Helsinkiläinen valokuvaaja Eero Kokko on opiskellut Taideteollisessa Korkeakoulussa ja on työskennellyt valokuvaajana kohta 16 vuotta eri medioille ja mainostoimistoille. Hän on erikoistunut muoti- ja henkilökuvaukseen: www.eerokokko.fi

Mukaan mahtuu 15 SFJ:n jäsentä. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Yhdistys tukee jäsenten osallistumista kurssille, omavastuuhinta on 47 euroa. Koulutus järjestetään vain, jos osallistujia ilmoittautuu riittävästi. Osallistuminen on peruttava viikkoa ennen, muuten perimme omavastuuhinnan kurssista.

Sitovat ilmoittautumiset

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Pin It on Pinterest