Etusivu » Suomenlinnaan kokoonnutaan pohtimaan muutoksen tuulia

Suomenlinnaan kokoonnutaan pohtimaan muutoksen tuulia

mennessä | helmi 9, 2017 | freelance-journalisti, journalistit, Nordic freelance-seminar, Yleinen | 0 Kommenttia

Ensi syyskuussa Suomenlinnaan kokoontuu noin 150 vapaata journalistia pohtimaan ja kuulemaan, minne journalismi ja journalisti ovat menossa. Miten journalistin työ muuttuu, millaisia uusia rahoitusmuotoja on tulossa korvaamaan perinteisiä malleja, millaista on tulevaisuuden journalistinen sisältö? Kuka tekee tulevaisuuden journalismin? Mitä tapahtuu journalismin, demokratian ja sananvapauden suhteessa? Miten reagoida populismiin, “vaihtoehtoisiin faktoihin” ja vastakkainasetteluun? Mitä lisätty todellisuus tuo journalismiin? Näihin ja moniin muihinkin kysymyksiin etsitään yhdessä vastauksia pohjoismaisessa freelance-seminaarissa 15.-16. syyskuuta. Seminaarin hinta on 125 euroa ja hinta kattaa seminaarin ruokailuineen ja juhlaillallisineen. Seminaarikieli on englanti.

Ilmoittautuminen seminaariin alkaa 1. toukokuuta. Huhtikuussa aukeaa myös Lehdistön freelancereiden apurahahaku. Pikkuapurahoja voi hakea sekä seminaarimaksuun että matkoihin ja majoitukseen.

Majoitus ei kuulu seminaarin hintaan. Edullista majoitusta pitkämatkalaisille on tarjolla esimerkiksi Katajanokan Eurohostellissa.

Arkisto

Pin It on Pinterest