Arkisto

Etusivu » Suomen freelance-journalistit hakee va. toiminnanjohtajaa

Suomen freelance-journalistit hakee va. toiminnanjohtajaa

Suomen freelance-journalistit ry on Suomen Journalistiliiton jäsenjärjestö, johon ovat järjestäytyneet vapaat journalistit. Yhdistykseen kuuluu 1500 jäsentä, muun muassa graafikoita, valokuvaajia, kirjoittavia toimittajia, kustannustoimittajia ja kääntäjiä sekä radio- ja tv-työtä tekeviä journalisteja.

HAEMME VA. TOIMINNANJOHTAJAA ajalle 27.9.2021-27.9.2022, mahdollisesti pidemmäksi ajaksi. Sijaisuuden syynä on vanhempainvapaa.


Toiminnanjohtajan tehtävänä on johtaa yhdistyksen toimintaa yhdessä hallituksen kanssa. Työhön kuuluu muun muassa koulutustoiminnan suunnittelu ja järjestäminen, yhdistyksen talouden suunnittelu ja hoito sekä viestintä ja jäsenneuvonta. Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat lisäksi yhdistyksen sidosryhmä- ja yhteiskuntasuhteiden hoito. Toiminnanjohtaja osallistuu alan pohjoismaiseen ja kansainväliseen yhteistyöhön, joten hakijalta edellytetään englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.


Edellytämme tehtävään valittavalta kokemusta järjestötoiminnasta sekä yrittäjyyden ja media-alan tuntemista. Tehtävässä tarvitaan talous- ja hallinto-osaamista, viestinnällisiä taitoja, organisointikykyä sekä avointa asennetta ja eteenpäin suuntautuvaa, kehittävää otetta.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen työn, joka toimii hyvänä näköalapaikkana mediakentälle. Toiminnanjohtajalla on tukenaan vapaaehtoistoimijoista koostuva hallitus, jossa on monipuolista osaamista freelance-journalistin työstä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa, perehdytys on mahdollista toteuttaa joustavasti esimerkiksi muutamana päivänä viikossa muun työn ohessa.

Työsopimuksessa noudetaan soveltuvin osin lehdistön työehtosopimusta. Palkka on 2850 euroa kuukaudessa. Työaika on 30 tuntia viikossa.

Yhdistyksen toimitilat ovat Suomen Journalistiliiton yhteydessä Helsingin Hakaniemessä. Työtä on mahdollista tehdä osittain myös etänä.


Hakemukset ja ansioluettelot tulee toimittaa 20.7.2021 mennessä Suomen freelance-journalistit ry:lle sähköpostitse osoitteeseen haku@freet.fi. Haastattelut järjestetään viikolla 30 joko Helsingissä tai etänä.


Lisätietoja antaa yhdistyksen puheenjohtaja Maria Markus, puh. 040 778 7577 sekä toiminnanjohtaja Hanna Kaisa Hellsten, puh. 045 619 9958 1.6.-3.6.2021 kello 12-14 sekä 8.6.2021 kello 12-14, myös 19.7.2021 kello 12-14.

Pin It on Pinterest