Etusivu » STT avasi suunnittelutietonsa myös freelancereille

STT avasi suunnittelutietonsa myös freelancereille

mennessä | tammi 30, 2017 | Yleinen | 0 Kommenttia

Uutistoimisto STT avaa uuden verkkopalvelunsa STT Pro:n STT:n tuottaman maksullisen suunnittelutiedon myös freelancereille tilattavaksi.
STT Pro -palvelu sisältää kaikki merkittävät mediatilaisuudet, mm. infot, julkistukset ja seminaarit. Tapahtumia voi helposti suodattaa tapahtumatyypin, osaston (kotimaa, politiikka, talous, kulttuuri, urheilu tai ulkomaat) tai ajankohdan mukaan.
Sähköpostitulva on jokaiselle toimittajalle arkea ja oleellisen löytäminen massasta työlästä. STT:n suunnittelussa keskitytään löytämään juuri median kannalta kiinnostavat kutsut ja tapahtumat. Suunnittelussa työskentelee arkisin kaksi toimittajaa, jotka punnitsevat aiheiden tärkeysjärjestystä, hankkivat lisätietoja, taustoittavat aiheita ja terävöittävät näkökulmia. Tämä tukee niin STT:n omaa kuin asiakkaiden suunnittelutyötä.
– STT Pron avulla aihesuunnittelu nopeutuu ja helpottuu. Asiakas näkee palvelussa nopealla silmäyksellä, mistä kussakin tilaisuudessa on kyse. Huomiota kiinnitetään otsikointiin ja tiiviisti pureskeltuun kokonaisuuteen, STT:n toimituksen STT Pro -vastaava Tasja Salin kertoo.
STT Pro -tapahtumatietopalvelua voi testata ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia kuukauden, kun rekisteröityy verkkosivun kautta. Tämän jälkeen palvelussa voi valita kahden tason väliltä: perustaso sisältää tapahtumat ilman mediatilaisuuksia, plustaso näyttää myös nämä tilaisuudet.
Palvelua on kehitetty alusta asti yhdessä käyttäjien – myös freelancereiden – kanssa. Jatkokehitystä varten otamme mielellämme vastaan palautetta ja toiveita siitä, miten voisimme palvella suunnittelussa entistä paremmin.

Kevään aikana STT järjestää myös avoimia koulutuksia STT Pro -palvelun käyttöön. Ole yhteydessä, jos haluat postituslistalle, kaipaat lisätietoja tai haluat antaa palautetta: kehityspäällikkö Maisa Lehtovuori, maisa.lehtovuori(at)stt.fi tai tuottaja Jani Koskinen, jani.koskinen(at)stt.fi.
Uusi palvelu korvaa STT:n aiemmat kalenteri- ja suunnittelutuotteet.
Yhteystiedot: STT Mediapalvelut, mediapalvelut(at)stt.fi, puh. (09) 6958 1334.

Arkisto

Pin It on Pinterest