Etusivu » SJL:n uuteen hallitukseen historiallinen naisenemmistö

SJL:n uuteen hallitukseen historiallinen naisenemmistö

mennessä | joulu 13, 2018 | Yleinen | 0 Kommenttia

Journalistiliiton valtuusto valitsi tänään hallituksensa seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Hallitukseen nimettiin yhdeksän naista ja yksi mies. Myös kaikki liiton hallituksen kolme puheenjohtajaa on naisia.

Hallituksen ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Susanna Sjöstedt ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Hanna-Kaisa Hämäläinen, Hallitukseen valittiin Leena Kosonen, Anna Sourander, Liisa Yli-Ketola, Mari Manninen, Anu Kähkönen, Marko Laitala, Soila Saroniemi, Kirsi Mattila, Sari Korpela-Välisaari ja Anne Kotipuro.

Journalistiliiton ylimmän päätöksentekoelimen valtuuston puheenjohtajaksi valittiin Tapio Räihä. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Ilja Ojala ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Sini Silvan.

SFJ:n tavoitteena oli saada edustaja liiton hallitukseen. Yhdistyksen valtuutetut esittivät liiton toiseksi varapuheenjohtajaksi Hanna-Kaisa Hämäläistä. Hanna-Kaisa on toiminut SFJ.n puheenjohtajana kaksi kautta ja edustanut SFJ:tä valtuustossa viisi vuotta. Muuramelainen lehtikuvaaja Hanna-Kaisa toimii myös Kuvajournalistien puheenjohtajana.
Hanna-Kaisan tilalle valtuustoon nousee toimittaja, viestintäyrittäjä Maria Markus Tikkakoskelta.

Arkisto

Pin It on Pinterest