Etusivu » SFJ:n varapuheenjohtajana on aloittanut kääntäjä Riina Vuokko

SFJ:n varapuheenjohtajana on aloittanut kääntäjä Riina Vuokko

mennessä | touko 11, 2023 | Yleinen | 0 Kommenttia

Kuvassa on koko SFJ:n hallitus sekä va. toiminnanjohtaja Anna-Sofia Nieminen, SFJ:tä Journalistiliiton hallituksessa edustava Ville Hänninen ja Journalistiliiton juristi Eveliina Tuominen. Kuva on SFJ:n hallituksen järjestäytymiskokouksesta 27.4.2023.
SFJ:n hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin 27.4.2023. Kuvassa on koko hallitus sekä va. toiminnanjohtaja Anna-Sofia Nieminen, SFJ:tä Journalistiliiton hallituksessa edustava Ville Hänninen ja Journalistiliiton juristi Eveliina Tuominen. Kuva: Else Kyhälä

Suomen freelance-journalistien hallitus valitsi 27.4.2023 pidetyssä järjestäytymiskokouksessaan raaseporilaisen kääntäjän Riina Vuokon yhdistyksen varapuheenjohtajaksi.

Vuokko on SFJ:n hallituksessa kolmatta kautta, ja hän edustaa SFJ:tä myös Journalistiliiton valtuustossa ja itsensätyöllistäjien neuvottelukunnassa. Lisäksi Vuokko on ollut aktiivisesti mukana Kääntäjien ammattiosasto KAOSissa sen perustamisesta eli vuodesta 2014 lähtien.

Hallitus nimesi kokouksessaan myös työryhmät suunnittelemaan SFJ:n koulutuksia, viestintää, kansainvälistä toimintaa, jäsenhankintaa ja taloutta. Opiskelijatoiminnan yhteyshenkilönä jatkaa Tuukka Tuomasjukka.

Kuvassa on koko hallitus sekä va. toiminnanjohtaja Anna-Sofia Nieminen, SFJ:tä Journalistiliiton hallituksessa edustava Ville Hänninen ja Journalistiliiton juristi Eveliina Tuominen. Vuokko on kuvassa keskellä oranssissa paidassa ja Tuomasjukka oikeassa laidassa. Hallituksen kokoonpano löytyy täältä.

Lue myös kuulumisia vuosikokouksesta 15.4.2023, jossa muun muassa valittiin uusia jäseniä SFJ:n hallitukseen ja hyväksyttiin sääntöuudistus.

Arkisto

Pin It on Pinterest