Etusivu » SFJ mukaan Berliinin residenssiin

SFJ mukaan Berliinin residenssiin

mennessä | helmi 12, 2016 | Yleinen | 0 Kommenttia

asunto Suomen freelance-journalistit on tehnyt yhteistyösopimuksen Särön Berliinin residenssin kanssa. Särön taiteilijaresidenssi tarjoaa suomalaisille tieteen ja taiteen sekä nyt myös journalismin parissa toimiville ihmisille mahdollisuuden työskennellä ja verkostoitua Berliinissä.

Free-yhdistys jakaa residessiä jäsenilleen apurahoina. Ensimmäinen residenssijakso on 17. syyskuuta – 1. lokakuuta 2016. Residenssiasunto sijaitsee Weddingin kaupunginosassa, lähellä Osloer Strassen metroasemaa.  Asunto koostuu yksiöstä ja kaksiosta sekä yhteistiloista. Yksiö soveltuu yhdelle, kaksio kahdelle asukkaalle kerrallaan. Molemmissa huoneiston osissa on parveke ja nettiyhteys. Vierailujaksot residenssissä ovat vähintään kahden viikon mittaisia.

Seuraa uutiskirjettämme, Berliinin residenssiapuraha tulee haettavaksi vielä tämän kevään aikana. Apurahaa haetaan työsuunnitelmalla. Residenssin lisäksi apurahaa myönnetään kotimaan matkakuluihin pitkämatkalaisille.
Berliinin residenssissä ovat mukana muun muassa Kirjallisuus- ja kulttuuriyhdistys Särö ry, Osuuskunta Lilith, Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto ry, Porvoon Taideyhdistys (Konsta), Tampereen Taiteilijaseura, Helsingin kirjailijat ry, Suomen sarjakuvaseura ry ja Keski-Suomen Kirjailijat ry.

Tutustu Berliinin residenssiin.

Arkisto

Pin It on Pinterest